Kutyások! Mire jó egy kutya? (Csupán érdeklődök).
Mint kutyásnak, ez a kérdés igen érdekes :)
Egy olyannak nehéz lesz elmagyarázni és megértenie, akinek még nem volt még saját kutyusa.
Számomra minden napot feltud dobni valamivel. Játszunk, nagyokat sétálunk... sokszor megtud nevettetni, s vigasztalni is, ha kell (nem vicc!).
Mindig szeretettel vár haza, örül nekem. Jó érzés, hogy valaki így fogad.
Séták közben lehet más kutyásokkal ismerkedni. Nekem konkrétan egy haveri társaságom alakult így ki, akikkel gyakran összejárunk, na nem csak a kutyák miatt.
Számomra - és még sokan így vannak ezzel - a kutya olyan, mint a gyerek, csak szőrösebb. Ugyanúgy kell róla gondoskodni is...
Szóval nekem ez így olyan, mintha azt kérdeznéd szülőktől hogy mire jó egy gyerek, és mit szeretnek benne. :)
Hat en kiskorom ota nagy kutyas vagyok, egyszeruen nem birnek mar meglenni kutya nelkul:D nem hazorzes celjabol tartom, hanem egyszeruen azert mert rengeteg szeretet tud adni, imadok vele foglalkozni es jo erzessel tolt el az, hogy legalabb egy kutyust meg tudtam menteni a menhelyrol es latom rajta, hogy nagyon boldog itt nalunk.
Sokat tanitom es mikor megtanul valami ujat akkor mindig nagy az orom:) szeretek vele setalni, es kozben gondolkodni az elet nagy kerdeseiin:D mellette sose tudok ellustulni. Szeretem nezni, ahogy boldogan jatszik mas kutyakkal, meg mikor rohan felem a labdajaval:) szoktam furdetni es fesulni is, bar utalja a vizet szoval ezert mindig birkozunk egyet.:D
Roviden osszefoglalva mindent imadok benne :)
Mert hiányzik valami az életükből és a kutyával próbálják kompenzálni, nagyobb valakinek képzelik magukat, mert nekik kutyájuk van.
Pontozzatok le nyugodtan, de ez az igazság! És a ti kedvenceitek miatt úszik az ország kutyasz@rban!!!
Imádom, hogy ahol megjelenik a lakásban, ott rögtön mosolyognak az emberek. Az utcán is nagyon sokan mosolyognak, ha látják, és nagyon sokan meg is simogatják.
Rengeteg szeretetet ad, és ugyanennyit kap is vissza.
De a kutyás életformát is nagyon szeretem, szeretek vele sétálni, reggel a patakparton kezdeni a napot.
Nekem kutyával kerek az életem, ezt csak az érti meg, aki szintén "kutyás" :)
Utolsó, nálam is hasonló a helyzet, illetve a Kis hercegből vett idézet a legtalálóbb.
A kutyáról élete végéig gondoskodni kell, amit ő valójában folyamatosan "megszolgál". Kinek azzal, hogy csak úgy "van", kinek a sportban, kinek a munkában, valakinek a kutyamentésben.
Nekem nem hiányzott az életemből, de most már a gondolattól is felvillanyozódom, hogy van egy kutyám/kutyánk aki jobban szeret mint én magamat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!