Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » NAgyon féltem, kaptam egy...

NAgyon féltem, kaptam egy westiet most már 1.5 éves apa mindenképpen ivartalanítani akarj, de én félek, ogy lesz valmai baja?

Figyelt kérdés
Apa már azóta mióta nálunk van megszeretné csináltatni a műtétet én viszon félek, hogy túl sok altatót adnak be neki vagy valami komplikáció lesz és akkor vége. Tudom, hogy az ivartalanítás sok betegséget megelőz, de akkor is. Az enyém egy kisfiú, de már tudom, hogy nem fogja jól viselni azt a cuccot amit a fejére raknak. Ráadásul a nyári szünetben már nem tudjuk megcsináltatni, mivel most kapott kombinált oltást és azt mondat az orvos, hogy jobb lenne várni még 2 hetetet, de akkor már nem lesz szünet és akkor majd nem tudok egész nap vele lenni. Esteleg megtudnátok mondani, hogy ki Budapesten a legjobb kutyadoki?

2013. aug. 22. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Több ezer kutya úszta meg minden baj nélkül. A legjobb amit tehetsz, hogy nem aggódsz. Ne közvetíts ilyen negatív energiát a kutya felé.
2013. aug. 22. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy fél órás rutinműtét, nincs miért aggódni.
2013. aug. 22. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

semmi baja nem lesz!

Egy lány kutyánál sokkal komplikáltabb ez a műtét,mint a fiú kutyáknál.

Nem tudom mit aggódsz.Az én kutyám többször volt műtve (szeme,lába,fogai miatt is) és semmi baja nem volt..

Mondj olyan kutyát aki bírja a gallért?? egyik se bírja,de pár nap alatt hozzá szokik,ha meg nem így járt.Muszáj rajta lennie.

Csináltassátok meg a műtétet egy pénteki napon és akkor ott lesz a hétvége.Vagy majd az őszi szünet előtt.

Ne aggódj ezen, a kutyádra átragad ez a negatív energia és depressziós lesz!!!

2013. aug. 22. 11:48
 4/9 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Egy kan kutya műtátja, 10 perc...a többi az előkészület és a varrás. Több 100 kutyát ivartalaníttattam már, egyiknek sem lett baja. A fiúknál a seb sem olyan érzékeny, a nyakára nem is feltétlenül kell gallér. Hamar műtsétek meg:) Amúgy a műtét napján még kába, utánna észre sem veszi, nincs is miért otthon maradj :) Amúgy nyugi, a dokik annyi ilyen műtétet csináltak, hogy hihetetlen rutinnal rendelkeznek.
2013. aug. 22. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg! Ez egy rutinmutet, nem lesz semmi gond.:) egy normalis allatorvos nem igazan tudja elrontani.

A gallert pedig hamarabb meg fogja szokni, mint gondolnad.

2013. aug. 22. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy férfi/apa/szülő, aki felelősségteljesen gondolkodik....

A műtét nem egy nagy szám, nekünk a tacsink délután már rohangált (volna). A gallért majd megszokja. Ne aggódj!

2013. aug. 22. 12:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megpróbálok nem annyira aggódni. Majd megírom, hjogy mi volt :)
2013. aug. 22. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez manapság már rutin műtét, nem szokott komplikáció fellépni. :) Az viszont fontos, hogy nyugodt állapotban legyen a kutya a dokinál.

Egyébként helyes, hogy apud meg akarja csináltatni, mert rengeteg esetben pont a szülő nem engedélyezi! Pedig könnyítenétek a kutyán nagyon is sokat.

Nem lesz gond, ne aggódj. :)

2013. aug. 22. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Rutinműtét. Nem lesz semmi baja.
2013. aug. 22. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!