NAgyon féltem, kaptam egy westiet most már 1.5 éves apa mindenképpen ivartalanítani akarj, de én félek, ogy lesz valmai baja?
semmi baja nem lesz!
Egy lány kutyánál sokkal komplikáltabb ez a műtét,mint a fiú kutyáknál.
Nem tudom mit aggódsz.Az én kutyám többször volt műtve (szeme,lába,fogai miatt is) és semmi baja nem volt..
Mondj olyan kutyát aki bírja a gallért?? egyik se bírja,de pár nap alatt hozzá szokik,ha meg nem így járt.Muszáj rajta lennie.
Csináltassátok meg a műtétet egy pénteki napon és akkor ott lesz a hétvége.Vagy majd az őszi szünet előtt.
Ne aggódj ezen, a kutyádra átragad ez a negatív energia és depressziós lesz!!!
Nyugodj meg! Ez egy rutinmutet, nem lesz semmi gond.:) egy normalis allatorvos nem igazan tudja elrontani.
A gallert pedig hamarabb meg fogja szokni, mint gondolnad.
Végre egy férfi/apa/szülő, aki felelősségteljesen gondolkodik....
A műtét nem egy nagy szám, nekünk a tacsink délután már rohangált (volna). A gallért majd megszokja. Ne aggódj!
Ez manapság már rutin műtét, nem szokott komplikáció fellépni. :) Az viszont fontos, hogy nyugodt állapotban legyen a kutya a dokinál.
Egyébként helyes, hogy apud meg akarja csináltatni, mert rengeteg esetben pont a szülő nem engedélyezi! Pedig könnyítenétek a kutyán nagyon is sokat.
Nem lesz gond, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!