Van egy fiú kutyám aki 2 éves és ki akarom ivartalanitani?
Az jó, hogy szeretnéd ivartalanítani!
DE!!! Nem azért megy utánatok, mert ivaros! Hanem mert "Megvan kötve mindig". Nem csak annyira kellene elengedni, hogy elvégezze a dolgát, hanem foglalkozni is kellene vele, meg játszani. Lehet, hogy egyáltalán nem párzás miatt szökik, hanem mert kellenek neki az ingerek!!!!
Egy kutyát nem szabad kötve tartani, de ha mégis erre van szükség, akkor rendszeresen kell vinni sétálni!
Így talán elkerülhető a szökés!
Milyen fajta amúgy?
1-es vagyok.
Először is, azt írtad, hogy mindig kötve van. Aztán hogy csak tavasszal, majd megint azt, hogy a mamádék mindig megkötik. Akkor????
Ha valóban csak párzási időszakban szökik, akkor igen, segíthet az ivartalanítás.
Én februárban ivartalaníttattam a 3,5 éves kutyám, és minden rendben vele. A kanoknál nem bonyolult műtét, 2-3 nap alatt rendbe jön.
Egyébként az enyém a nyitott kapun sem megy ki, mert foglalkozva van vele, és nevelve van. Mindig szabadon van!
A szomszédból is a lány kutya jött át, amikor tüzelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!