A megduzzadt emlők mindenképpen álvemhességre utalnak?
Figyelt kérdés
Szuka kutyánk most tüzelt először, hamarosan ivartalanítását tervezzük. Ma volt pontosan 3 hete, hogy tüzelni kezdett. Egész biztosan nem vemhesült. Az emlői az utóbbi pár napban megdagadtak. Ez mindenképpen álvemhességre utaló jel? Próbáltam utána olvasni, 1-2 helyen találtam is infót arról, hogy ez lehet annak a jele is, bár még kissé korai, mert nem szoktak ilyen hamar a tünetek jelentkezni. Vagy ez természetes a tüzelés végén?2013. aug. 6. 21:36
1/5 Akiteki válasza:
Ez tényleg kissé korai álvemhességnek. De első tüzelés után előfordulhat. Más változást nem tapasztaltál? (pl. nagyon bújós lett vagy begyűjtögeti a plüssállatokat a sarokba)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, semmi mást nem tapasztaltam. Azért is tartok tőle, hogy álvemhes lesz, mert akkor csúszik az egész ivartalanítás dolog is, gondolom. Pedig semmiképp nem akarunk végig csinálni még egy tüzelést. Ez is maga volt a pokol neki is, meg nekünk is ...
2013. aug. 6. 22:06
4/5 anonim válasza:
Álvemhességnek nincs köze az ivartalanításhoz!
5/5 anonim válasza:
Élettanilag minden kutya álvemhes a tüzelés után, akkor is, ha nincsenek szemmel látható külső jelei. Az ivartalanítás időpontját úgyis az állatorvossal kell megbeszélned, ő pedig mindenképp megvizsgálja a kutyát mielőtt elvégzi a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!