Ötletek? Kutyát szeretnék venni de nem tudom milyet.
Figyelt kérdés
Na szóval. A kutyákhoz egyáltalán nem értek, semmilyen téren.Mindig ilyen kis keverék kutyáim voltak azonban tervezek venni valami nagytestű kutyát.Én olyan kutyát szeretnék venni később ami nagyra megnő,kint lenne az udvaron télen is(sajnos a házba nem lehet)nem veszélyes a gyerekekre de a házat meg őrzi rendesen.
Kb ilyen 10-15 ezerben gondolkodtam, persze kölyökkutyaként venném meg.Jó lenne egy olyan amit így kicsit lehet tanítani is, hogy ha mondom neki ül akkor leül, meg ha hívom jöjjön oda.És persze sétáltatni is vinném.Milyen kutyát ajánlotok?
2013. aug. 20. 22:23
31/33 A kérdező kommentje:
Akumi te agyhalott mondd,neked eljutott a tudatodig hogy nem bsznám ki a kertbe?Ki mondta hogy kertbe akarom?Hülye..A házőrzés mellékszempont,nem annyira fontos!
2013. aug. 21. 23:44
32/33 anonim válasza:
"kint lenne az udvaron télen is(sajnos a házba nem lehet)"
33/33 anonim válasza:
A négy kritériumból, amit az elején felsoroltál (legyen nagy, legyen el a kertben egész évben, szeresse a gyerekeket, őrizze a házat) a labi 2,5-nek nem felel meg, merthogy különösebben nagynak sem mondanám, inkább csak egy felső kategóriás közepes. Gondold át egy kicsit jobban ezt a fajtaválasztást, vagy ami még jobb, döntsd el végre, mit akarsz és hogyan, mert ha így kétnaponta változtatod, hogy hogyan meg mire akarod tartani a kutyát, akkor tulajdonképpen inkább felejtsd el az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!