Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ötletek? Kutyát szeretnék...

Ötletek? Kutyát szeretnék venni de nem tudom milyet.

Figyelt kérdés

Na szóval. A kutyákhoz egyáltalán nem értek, semmilyen téren.Mindig ilyen kis keverék kutyáim voltak azonban tervezek venni valami nagytestű kutyát.Én olyan kutyát szeretnék venni később ami nagyra megnő,kint lenne az udvaron télen is(sajnos a házba nem lehet)nem veszélyes a gyerekekre de a házat meg őrzi rendesen.

Kb ilyen 10-15 ezerben gondolkodtam, persze kölyökkutyaként venném meg.Jó lenne egy olyan amit így kicsit lehet tanítani is, hogy ha mondom neki ül akkor leül, meg ha hívom jöjjön oda.És persze sétáltatni is vinném.Milyen kutyát ajánlotok?

2013. aug. 20. 22:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ilyen kutya nem létezik, pláne ennyi pénzért, csak egy ideggyenge szaporítós kutyát tudnál venni. Nem beszélve arról, hogy semmi se értesz a kutyákhoz, így szinte öngyilkosság nagytestű öv fajtát venni!!
2013. aug. 21. 10:11
 22/33 anonim ***** válasza:
48%

Úr isten. Kiírtál egy kérdést, amire a legelső válasz az volt hogy: Labrador

A te reakciód: Cukiiiiiiiii

Azóta pedig azon témáztok, hogy honnan és mennyiért vegyél labradort. Ez azért vicces :D

Hát amíg valakinek ez a reakciója egy kutyáról hogy: Cukiiii addig még ne akarjon kutyát! Egy kutya nem minden esetben cukiiiiii, mert ha nem neveled rendesen számtalan rossz dolgot tud csinálni. Nézz meg most a google-be mondjuk egy Rottweilert, arra mit reagálsz? Hogy cukiii? És akkor azért mert írta neked egy idegen, olyat veszel?:D

Nah mind1 -.- Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor menj ki a közeli menhelyre, vagy a netes oldalakon is végig tudod nézni az örökbe fogadható kiskutyákat.

2013. aug. 21. 11:28
 23/33 A kérdező kommentje:
Igen az volt a reakcióm hogy cuki mert tényleg cuki.Leírtam értelmesen hogy fogalmam sincs a kutyákról, így sajnos csak azt tudom megállapítani hogy tetszik-e vagy sem.Ha más kutyát írtak volna és tetszik, biztos arra is azt írtam volna hogy cuki.Elmondtam értelmesen hogy nem értek a kutyákhoz, így valószínű semmit nem tudok róluk.Azt is leírtam érthető módon, hogy nem most szeretnék kutyát venni, mert már kezdem felfogni mennyi felelősséggel jár egy nagytestű kutya.Akkor veszek Labradort ha meg lesz rá a pénzem, és a tudásomat kibővítem megfelelően a kutyákról.Mennyi mozgás kell neki, mennyi és milyen kaja..
2013. aug. 21. 11:35
 24/33 anonim ***** válasza:
És mondd, az amúgy eljutott a tudatodig, hogy a labi NEM HÁZŐRZŐ, meg NEM B**ZHATOD KI EGYEDÜL A KERTBE?
2013. aug. 21. 11:46
 25/33 anonim ***** válasza:

Ha nem tenyésztőtől akarsz venni labradort akkor fajtamentés!

Golden retrieverekkel és labikkal foglalkozik vagy ezek keverékeivel.

2013. aug. 21. 13:19
 26/33 anonim ***** válasza:
De már nem ajánlom mert nekem még nem volt,de ki-be járósnak a megfelelő és a házat sztem egyáltalán nem őrizné.Max. ugatna! :D
2013. aug. 21. 13:20
 27/33 anonim ***** válasza:
De akkor gyik helyett miért nem írsz be a keresőbe fajtaneveket, és olvasol róla fajtajellemzőket? Lehet hogy a Labrador neked pont nem passzolna, és lenne másik fajta, amelyik jobb lenne neked, csak nem tudsz róla. Szóval a lényeg: Ne küllem alapján válassz fajtát! Egyébként ennyire kezdő kutyásnak menhelyi kutya javasolt. Az miért nem jó? És nem kellene éveket várnod, míg meglesz a pénz. Ott elmondod milyen elképzeléseid vannak a kutyával kapcsolatban (kistestű, nagytestű, ugatós, játékos, szelíd stb stb) és ez alapján tudnak majd neked olyat mutatni, amilyet keresel. Vagy cak megsétáltatsz párat, és nem te választod majd ki a kutyát, hanem a kutya téged. Pofon egyszerű. És még jó móka is egyben.
2013. aug. 21. 13:27
 28/33 anonim válasza:
0%
ha szoba kutyára gondolsz akkor lehet hogy tudok neked segíteni
2013. aug. 21. 18:29
 29/33 anonim válasza:
0%
21 -nek üzenem dehogynem létezik ennyi pénzért.! :D
2013. aug. 21. 18:30
 30/33 Mucika1997 ***** válasza:

nekem labi kutyusom van. Nagyon szelíd kedves kutya, dee semmiképpen sem házörző!

Ha bejönne egy betörő azonnal csóváló farokkal vetné rá magát a nyelvével és össze-vissza nyalná.

Nagyon sok foglalkozást igényel, ha elhanyagolod, ne félj talál magának elfoglaltságot. Szerintem nem kezdő kutyásnak való.

2013. aug. 21. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!