Nemtudom, milyet vegyek, ötletek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy foggalmam sincs, milyen arclemósót használjak (száraz bőrre), ami a sminket is simán leviszi, a szemfestéket is. Vettem a dm-ben Balea érzékeny és száraz bőrre való arclemosót, gondoltam, na ez jó lesz az én bőrömnek, de miközben mosom vele az arcom csíp, és a szemfetéket is alig viszi le. Mit vegyek, ami tényleg jó? Nem szeretnék próbálgatni, tesztelgetni ezzel-azzal, mert az sem jó a bőrnek. Tudtok valamit ajánlani ami tényleg jó? Nem akarom a pénzem sz.arságokra költeni, amik csak irritálják a bőrömet. :(2009. szept. 4. 10:08
1/2 anonim válasza:
Neutrogena arc tisztito tej, picit drága de megéri, nekem is ez vált be!
2/2 anonim válasza:
énis a neutrogena tejre szavazok. érzékeny és száraz bőre van, egyáltalán nem irritál, és leszedi a sminket is.
cleansing lotion, for face and eyes. ezvan ráírva. és ilyen fehér flakonban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!