Amstaff, kutyatáp?
Igaza van annak,aki azt mondta,hogy nagyon fiatal még ehhez.(Én nem is olvastam a korát)
Futáshoz szerintem is fiatal még,főleg ennyihez.Azzal várj bőven 1,5 éves kora utánig.De az úszással nem lesz annyira leterhelve.Szerintem azzal jobbal jártok.
A víz alapból leszívja az energiát,ha még mozog is benne,akkor bőven fáradt lesz,mire hazaértek,na meg persze éhes.Akkor próbáld meg a husit elé rakni.
Próbáld játékosra venni.Labda,ugri bugri a sekélyebb részen.Ahol neki is leér a lába.Az is jó,ha pár métert rohan a sekély vízben,csak a víz ugye "visszatartja" így nagyobb erőt fejt ki ha a vízben futkos.
Elsőre ne várj csodát,szépen fokozatosan kell ezt is csinálni.Az enyém is sok vizet nyelt az elején,utána megtanulta,hogy hogy kell úgy csinálni,hogy ne nyeljen vizet.Ez pár hét volt.
Ha látod,hogy csak nyeli a vizet,akkor kimentek a partra és 10 perc pihi.Ha lenyugodott,akkor vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!