Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff, kutyatáp?

Amstaff, kutyatáp?

Figyelt kérdés
Üdv.1.3 éves amstaffomnak ma délelőtt veszek tápot.Sokat van mozgatva elég vékony nem valami fejlett.Az érdekelne milyen tápot vegyek neki amitől fejlődésnek (izmosodásnak,hízásnak) indulna??!! Dog chow árkategóriába ajánljatok!!
2013. aug. 17. 07:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igaza van annak,aki azt mondta,hogy nagyon fiatal még ehhez.(Én nem is olvastam a korát)

Futáshoz szerintem is fiatal még,főleg ennyihez.Azzal várj bőven 1,5 éves kora utánig.De az úszással nem lesz annyira leterhelve.Szerintem azzal jobbal jártok.

A víz alapból leszívja az energiát,ha még mozog is benne,akkor bőven fáradt lesz,mire hazaértek,na meg persze éhes.Akkor próbáld meg a husit elé rakni.

2013. aug. 17. 11:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Megfogadom.Akkor a futtatással egyenlőre leállok.Marad az úszás.Mondjuk ezzel annyi gond van ha annak nevezhető hogy kb 10 perc után (nem folyamatos úszás) annyira elfárad hogy nem akar visszamenni a vízbe.Meg rengeteg vizet nyel.Volt is ebből gond.Kb 2 hónapja elvittem úszni beugrott úszott 5 percet kijött 2x akkorára püffedt a hasa.Hányta ki a sok vizet.Eltelt kb 2 óra habzott a szája remegett nyüszített nem bírt lábra állni.Komolyan azt hittem megdöglik szegény.Szóval nem tudom minden alkalommal miért nyel annyi vizet :O
2013. aug. 17. 11:30
 23/25 A kérdező kommentje:
Majdnem elfelejtettem!A pecáztatás mit jelent?
2013. aug. 17. 11:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld játékosra venni.Labda,ugri bugri a sekélyebb részen.Ahol neki is leér a lába.Az is jó,ha pár métert rohan a sekély vízben,csak a víz ugye "visszatartja" így nagyobb erőt fejt ki ha a vízben futkos.

Elsőre ne várj csodát,szépen fokozatosan kell ezt is csinálni.Az enyém is sok vizet nyelt az elején,utána megtanulta,hogy hogy kell úgy csinálni,hogy ne nyeljen vizet.Ez pár hét volt.

Ha látod,hogy csak nyeli a vizet,akkor kimentek a partra és 10 perc pihi.Ha lenyugodott,akkor vissza.

2013. aug. 17. 11:38
 25/25 anonim ***** válasza:
2013. aug. 17. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!