Brit prémiumról készülök váltani RoyalCanin Juniorra, mert a Brittől nagyon sok a széklete. RC-ről vélemény? Megéri váltani?
8hónapos Simaszőrű Retrieverem van.
köszi.
miért? Én olyan jókat hallottam a Royalról. BritCare túl drága.Royal olcsóbban is jön ki.
MIRE VÁLTSAK?
légyszi konkrétumot. Köszi:)
Konkrétumot nem tudok mondani, én Brittel etetek, és bevált, de a Royal árának egy elég nagy része biztosan a marketing, nem a minőség, úgyhogy az nagyobb pénzkidobás, mintha vennél valami kicsit drágábbat, ami viszont tudja, amit tudnia kell.
Mennyire aktív a kutya egyébként? Sokat is eszik? Mihez képest sok a széklete? Azért kérdezem, mert nálunk például az aktív kutyámnál a Brit Sportra váltás hozott eredményt, abból kevesebbet kell neki adni, ezáltal kevesebbet kakál, és sokkal szebbet is. Ha viszont eddig teszemazt házikoszton élt a kutyád, akkor azért több a széklete, mert ha tápot eszik, akkor több lesz és pont, ez egy ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!