Amstaff, kutyatáp?
BARF étrendet ajánlom én is!
Semmilyen táppal nem érsz el olyan eredményt, mint a nyers étrenddel!
nos ha lehetséges hogy keverék akkor nem is várhatod el tőle hogy úgy nézzen ki mint egy amstaff. ugyanis lehet hogy olyan másik fajta van benne amitől vékonyabb és kevésbé izmos kutya.
a másik. én még életemben nem láttam olyan kutyát ami nem beteg és ne akarná enni a húst. sőt helyette a tápot részesítené előnyben.
a másik. az hogy gagyi táppal eteted az még csak ront a helyzeten nemhogy javítana. így értettem hogy bizonyosan meg van roggyanva. egyrészt mert ezek szemetek és ebből jóformán semmi nincs amit hasznosítani tudna.
másrészt pedig a sok adalékanyag csak jobban tönkreteszi a kutyát. láttál te már életedben sportólót/testépítőt aki mekis kaján vagy chipsen vagy zacsis kaján él? nos a kutyáknál ugyanez a helyzet, minőségi étel szükséges -többek között- a minőségi testfelépítéshez.
ha már olcsót szeretnél akkor javaslom a brit tápot, úgy tudom az csak egy leheletnyivel drágább a gagyi tápoktól viszont klasszisokkal jobb.
ugyanakkor hozzátenném hogy az igazán szép izmos bull típusú kutyákat általában barf vagy prey szerint etetik. nem igen tápoznak, de ha mégis létezik ilyen akkor bizonyosan megfizetik annak az árát. ugyanis a kutyának szükséges a minőségi tápanyag ahhoz hogy szépen fejlődjön az izomzata. ezen nincs mit variálni, sajnos ez így van. tehát ha a pénztárcád nem engedi meg akkor sajnos nemigen fogod tudni összehozni úgy hogy a kutya szép legyen. ugyanakkor egy brit táptól garantálom hogy máris pozitív változásokat fogsz tapasztalni, mégha nem is egy gyönyörűen full izmos kutya lesz belőle, de biztosan szemrevalóbb lesz mint egy gagyi táptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!