Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbetegedett a kutyánk. Ha...

Megbetegedett a kutyánk. Ha az állatorvos nem jósol neki sokat, még meggyógyulhat?

Figyelt kérdés

A betegség neve babesiosis és ha nem az első 48 órában kap ellátást, akkor nem sokat lehet tenni. Szombaton kezdődött nála és hétfőn hívtuk az állatorvost. El is jött, de nem tudtam megmondni a pontos baját ezért antibiotikumot kapott meg valami általános orvosságot.

Ma este vettem észre, hogy besárgult a szemfehérje. Felhívtuk az állatorvost és akkor mondta, hogy akkor ez a betegség lesz, és ilyenkor már nem tud mit tenni. Nem akarom, hogy meghaljon :(

Megmenekülhet? Lehet más baja? Vért nem vett tőle a doki, meg semmi ilyesmi.

7 hónapos labrador keverék :(

2013. aug. 16. 20:12
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Pár napja? A kérdést tegnap előtt este tettem fel, tegnap reggel, közel délelőtt meghalt a kutya. Másikkal kevered vagy nem tudom. Nem hajtogattam semmit. Veszekedést befejezni, és most már jelezni fogom a moderátoroknak, hogy kötekedtek.
2013. aug. 18. 17:33
 52/57 A kérdező kommentje:

Komolyan miért csináljátok? Miért jó nektek ez?

Még egyszer kiírom, a kérdés tegnap előtti, a kutya tegnap reggel halt meg (10-körül, tehát vehetjük délelőttnek).

Nem pár napja kérdeztem, nem pár napja írtatok. Ennyi. Ne kössetek már az élő fába is bele. Remeg a kezem.

2013. aug. 18. 17:36
 53/57 anonim ***** válasza:
22%
Ez van, zárjuk le.
2013. aug. 18. 17:59
 54/57 anonim ***** válasza:
78%

Lezárva, de maradjunk annyiban -és ez tanulság legyen mindenkinek- amelyik állatorvos azt mondja, hogy a babézia nem kezelhető (??) az hazudik. Ezek lusták voltak kimenni, vagy nem volt imizol injekciójuk.

Mert megfelelő ellátással még a kései stádiumból is vissza lehet hozni.

Sajnálom:(

2013. aug. 18. 18:31
 55/57 anonim ***** válasza:
49%

de nem értem,itt irták neked ,hogy nem reménytelen,erre ti még vártatok egy fél napot,kvázi szép csendben megvártátok amíg elpusztul a 7 hónapos,életerős fiatal kutyátok..

Egyértlemű,hogy az orvosok hibáztak,de ha elvitted volna máshova amikor irták neked ... :(

Sajnálom,hogy ennyire semmibe van véve egy állat élete,hogyha az egyik orvos már temeti,akkor szépen végignézzük ahogy meghal másik orvos helyett..

2013. aug. 19. 00:29
 56/57 anonim ***** válasza:
55%

Én azt sem értem, hogy ha a kérdezőt zavarják a kommentek, akkor minek olvasgatja... Gyászoljon, ill. végezze a dolgát, ezt pedig ne olvassa és kész.

Egyébként szerintem nem volt itt különösebb veszekedés, csak véleményt írtak az emberek és megvitatták, hogy lehetett volna ezt elkerülni, ill. ők sem értik miért kellett ennek történnie stb.

Mit kell ezen jelenteni a moderátornak? Durva is lenne ha itt törölgetnének, csak mert a kérdező nincs most a top-on érzelmileg és jelenti, amikor több száz kérdésnél gyakorlatilag szét tépik egymást, mégis ott van hagyva minden...

2013. aug. 19. 00:43
 57/57 anonim ***** válasza:

Sajnalom a kutyatokat.

Reszvetem.

Tanulsag: milyen allatorvos az, aki telefonon, latatlanban diagnosztizal???????????

Es hasznalni kell spot-ot vagy nyakorvet a kullancsok, bolhak ellen.

Valamint az elso gyanus jelre vinni a kutyat, es nem varni.

2013. aug. 19. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!