Jó állatorvost keresek Esztergom vagy Piliscsaba környékén! Tudtok?
Figyelt kérdés
már meglátogattunk pár doktornénit, de inkább csalódás volt. Vélemények? Tanácsok? Tapasztalatok?2013. aug. 12. 18:54
2/17 A kérdező kommentje:
Messze senki sincs, aki jó.
2013. aug. 12. 18:59
3/17 anonim válasza:
Mert táton ismerek egy lelkiismeretes állatorvost.
4/17 gabor robert válasza:
Ha nincs messze akkor én teljes meggyőződéssel ajánlom Dr. Lakatos Tibort, az Esztergomi állatkórházból. Én is orvos vagyok és azt a körültekintő vizsgálatot és törődést még senkinél sem tapasztaltam, mint nála. Türelmes, nem von le gyors következtetést, ha kell tovább vizsgálódik. Nem ír fel fölösleges drága gyógyszereket sem. próbáld meg!
5/17 anonim válasza:
az esztergom-kertvárosi rendelőt is baromira dicsérik. Illetve Dorogon a pet cure-osok is jónak bizonyultak eddig. De az előttem szóló, aki tátot mondta, ott Jager dokit tényleg sokan dicsérik:)
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Megnéztem Lakatos doktor urat és Únyon van magánrendelője. Az nekünk tökéletes!
2013. aug. 12. 19:52
7/17 gabor robert válasza:
Örülök, hogy segítettem. Majd írj, milyen volt!
8/17 anonim válasza:
Piliscsabán Dr. Varga Noémi,nagyon jó dokinő.Homeopatán is gyógyít,hozzá járunk 3 cicával és 2 kutyával.Mindennel meg vagyunk elégedve,nagyon segítőkész és jól végzi a munkáját.A fő úton van a rendelője a Szent István Panzió mellett.
9/17 A kérdező kommentje:
Kösz, nekünk nem jött be egyáltalán!
2013. aug. 13. 10:48
10/17 anonim válasza:
Igen, Jager Dokot Urat nyugodt szívvel ajánlom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!