Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó állatorvost keresek Eszterg...

Jó állatorvost keresek Esztergom vagy Piliscsaba környékén! Tudtok?

Figyelt kérdés
már meglátogattunk pár doktornénit, de inkább csalódás volt. Vélemények? Tanácsok? Tapasztalatok?

2013. aug. 12. 18:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Táti doki messze lenne?
2013. aug. 12. 18:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Messze senki sincs, aki jó.
2013. aug. 12. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert táton ismerek egy lelkiismeretes állatorvost.
2013. aug. 12. 19:01
 4/17 gabor robert válasza:
100%
Ha nincs messze akkor én teljes meggyőződéssel ajánlom Dr. Lakatos Tibort, az Esztergomi állatkórházból. Én is orvos vagyok és azt a körültekintő vizsgálatot és törődést még senkinél sem tapasztaltam, mint nála. Türelmes, nem von le gyors következtetést, ha kell tovább vizsgálódik. Nem ír fel fölösleges drága gyógyszereket sem. próbáld meg!
2013. aug. 12. 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
az esztergom-kertvárosi rendelőt is baromira dicsérik. Illetve Dorogon a pet cure-osok is jónak bizonyultak eddig. De az előttem szóló, aki tátot mondta, ott Jager dokit tényleg sokan dicsérik:)
2013. aug. 12. 19:28
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Megnéztem Lakatos doktor urat és Únyon van magánrendelője. Az nekünk tökéletes!
2013. aug. 12. 19:52
 7/17 gabor robert válasza:
Örülök, hogy segítettem. Majd írj, milyen volt!
2013. aug. 12. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Piliscsabán Dr. Varga Noémi,nagyon jó dokinő.Homeopatán is gyógyít,hozzá járunk 3 cicával és 2 kutyával.Mindennel meg vagyunk elégedve,nagyon segítőkész és jól végzi a munkáját.A fő úton van a rendelője a Szent István Panzió mellett.
2013. aug. 12. 21:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Kösz, nekünk nem jött be egyáltalán!
2013. aug. 13. 10:48
 10/17 anonim válasza:
Igen, Jager Dokot Urat nyugodt szívvel ajánlom!!
2013. aug. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!