Ez mitől lehet, ilyenkor mik a teendők?
Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos rottim (nem első kutya) és eddig semmi baj nem volt ha séta közben elengedtem hogy futkozzon( persze nem a városba) de most pár napja ha elengedem teljesen emgbolondul elkezd ugrálni rám ahrapdálni és morogni ilyenkor ha visszarakom a pórázt mintha 1 másik kutya lenne telejsen nyugodt és sétál tovább, de amint emgint elveszem lépünk 2 és megint elöjön ez, ilyet még 1 kutyámnál se tapasztaltam. ha valaki ilyen cipőbe jár/járt tudna segíteni mit tegyek?2013. aug. 15. 10:52
11/13 A kérdező kommentje:
amerre sétáltatom ott mindig sok a kutya csak sajnos mind kan az én rottim emg ugye szuka.. és szegényt mindig letámadják a nála jóval nagyobb kanok:/
2013. aug. 15. 14:32
12/13 anonim válasza:
Nem fgják bántani, de ha nem engeded oda akkor később ebből gond lehet. Egyébként is mit jelent ebben az esetben a letámadás? Kifejtenéd kérlek? Van egy olyan érzésem hogy rosszúl olvasol a testbeszédjükből.
13/13 A kérdező kommentje:
szószerint ráugrik mint aki beakarná fedezni. és láthatóan nem tetszik ez a kutyámnak mert menekül és nyüszit és odakap nekik. De amúgy meg a higgadt kutyákkal barátságos odamegy hozzájuk és a mancsával elkezd feléjük integetni meg simogatja a fejüket. szóval csak az ilyen falkavezér szerű kutyákkal van gond.
2013. aug. 15. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!