Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet lenne...

Szerintetek jó ötlet lenne így pénzért kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés
Szóval mivel most nagyon nincs pénzem egyszerűen azt találtam ki,hogy házról házra járva mindenhova becsengetek,hogy pénzért vállalok kutyasétáltatást ja és 1000ft/óra lenne a bérem és pesten vagyok szóval nem kertesházakba csengetnék. Jó ötlet ez? lehet valami következménye?
2013. aug. 8. 18:56
1 2 3
 21/21 Batka Eniko válasza:
Szerintem jo otlet, de csak akkor, ha szereted a kutyakat es felelossegteljesen vegzed a setaltatast. En eloszor az ismeretsegi koromben keresnek ugyfeleket,aztan terjedhetne a hir. A csengetesekkel vigyazni kell, mert az emberek altalaban bizalmatlanok az idegenekkel szemben. En 500 FT-ot fizettem egy setaltatasert, fuggetlenul mennyi ideig tartott.(kb 20-40perc)
2013. aug. 24. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!