Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet lenne...

Szerintetek jó ötlet lenne így pénzért kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés
Szóval mivel most nagyon nincs pénzem egyszerűen azt találtam ki,hogy házról házra járva mindenhova becsengetek,hogy pénzért vállalok kutyasétáltatást ja és 1000ft/óra lenne a bérem és pesten vagyok szóval nem kertesházakba csengetnék. Jó ötlet ez? lehet valami következménye?
2013. aug. 8. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Utálod a kutyákat? Akkor mégis, hogy gondolod ezt a melót? Az a minimum hogy szeresd az állatot, amivel foglalkozol, mégha pénzkiegészítésként is teszed!
2013. aug. 8. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem csak pórszívóval lehet házalni,hanem szolgáltatással is.Kár ezen megsértődni,vagy a racionális válaszokat adókat lepontozni.Csapj a lovak közé és csengess.Ha nem jön be,változtass módszert.
2013. aug. 8. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

1. Nem adnék ennyit érte.

2. Nem bíznám a kutyám idegenre.

3. Ez nálunk nem divat.

2013. aug. 8. 20:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon sokat kérsz. Én biztosan kivágnálak, ha nálam házalnál, azt meg észreveszi az ember, ha nem szereted a kutyákat. Ezt nem lehet megjátszani. Ha nincs pénzed, keress normális munkát.
2013. aug. 8. 20:36
 15/21 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok és az összes diakmelosnal mindig fullig van minden... nincs munka...
2013. aug. 8. 20:42
 16/21 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Ha utálod a kutyákat akkor keress valami mást szerintem, a kutya nem fúrógép hogy ugyan úgy dolgozik akkor is ha utálod.

Másrészt ez az 1000Ft/óra nem kicsit sok, legalábbis csak sétáltatásért.

2013. aug. 8. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A kutya megérzi, ha valaki nem szereti, egyszerűen nem fog rád hallgatni, húz majd, elránt. A másik, hogy az emberek nem bíznának meg benned, azt hinnék, el akarnád lopni a kutyájukat, hiszen még referenciád sincs, például hogy a helyi kutyasuli oktatója vagy, esetleg elvégezted mondjuk a BH vizsgát a saját kutyáddal (ami ugye nincs is). A harmadik, amiért még én sem vállalnám be ezt a melót: mi lesz, ha valami történik a rád bízott kutyával? Elszabadul és a kerekek alá rohan? Vagy egy kóbor kutya, esetleg valami gyenge kezű, menőző kölyök pitpullja megtámadja? Hogy adod be a gazdinak? Még fel is jelenthetnek. Persze nem mint kutyasétáltatót, hiszen ez feketemunka, hanem simán rád fogják, hogy elloptad a kutyát, a chip bizonyítja, hogy az övék. Én nem kockáztatnék.

Ha már házalnál, inkább keresd fel istentisztelet vagy mise után a papot. A templomoknak szoktak lenni ilyen kisegítőik, akik ingyen vagy minimális összegért eljárnak öreg nénikhez vagy lerokkantakhoz. Bevásárolnak nekik, kitakarítanak, elbeszélgetnek velük, gondozzák a kertet stb.

2013. aug. 8. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy fiatal fiút a lámpáknál melózni,labdákkal zsonglörködött,aztán beszedte az autósoktól az adományt.Az ilyeneknek mindig adok.
2013. aug. 8. 22:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Off, de kis diákszövetkezeteknél is néztél melót? Az én időmben az volt, hogy a nagyoknál verekedni kellett a melóért (vagy egyéb szolgáltatásokat nyújtani, gondolom), a kicsiknél meg téged hívtak és ajánlgatták a munkát.
2013. aug. 8. 22:59
 20/21 A kérdező kommentje:
na néztem melót ráadásul találtamis nemis rosszat!!! wwf-es pénzkéregetőgép leszek :)
2013. aug. 9. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!