Szerintetek jó ötlet lenne így pénzért kutyát sétáltatni?
1. Nem adnék ennyit érte.
2. Nem bíznám a kutyám idegenre.
3. Ez nálunk nem divat.
Ha utálod a kutyákat akkor keress valami mást szerintem, a kutya nem fúrógép hogy ugyan úgy dolgozik akkor is ha utálod.
Másrészt ez az 1000Ft/óra nem kicsit sok, legalábbis csak sétáltatásért.
A kutya megérzi, ha valaki nem szereti, egyszerűen nem fog rád hallgatni, húz majd, elránt. A másik, hogy az emberek nem bíznának meg benned, azt hinnék, el akarnád lopni a kutyájukat, hiszen még referenciád sincs, például hogy a helyi kutyasuli oktatója vagy, esetleg elvégezted mondjuk a BH vizsgát a saját kutyáddal (ami ugye nincs is). A harmadik, amiért még én sem vállalnám be ezt a melót: mi lesz, ha valami történik a rád bízott kutyával? Elszabadul és a kerekek alá rohan? Vagy egy kóbor kutya, esetleg valami gyenge kezű, menőző kölyök pitpullja megtámadja? Hogy adod be a gazdinak? Még fel is jelenthetnek. Persze nem mint kutyasétáltatót, hiszen ez feketemunka, hanem simán rád fogják, hogy elloptad a kutyát, a chip bizonyítja, hogy az övék. Én nem kockáztatnék.
Ha már házalnál, inkább keresd fel istentisztelet vagy mise után a papot. A templomoknak szoktak lenni ilyen kisegítőik, akik ingyen vagy minimális összegért eljárnak öreg nénikhez vagy lerokkantakhoz. Bevásárolnak nekik, kitakarítanak, elbeszélgetnek velük, gondozzák a kertet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!