Fontos a gyors válasz! Kutya méret? Részletek lennt!
11/23 A kérdező kommentje:
Van mozgás érzékelő és kamera de ezek a faszok kövekkel kidobják... És amúgy is akarok kutyát... Aki meg nem tudja betanítani h mástól kaját ne fogadjon el hát sajnálom... Amúgy meg olyan kutyát néztem ki ami menhelyre kerül ha aug végére nem viszik el... Akkor várom a linket menhelyről győr kozelébe megnézem ott is!
Aki meg nem tudja betanítani h mástól kaját ne fogadjon el... Ezt nem egyszerű 100% biztonsággal megtanítani a kutyáknak – szerintem. Ha a kamerát ledobják kővel, miből gondolod, hogy a kutyát nem fogják? Ha ilyen emberkék mászkálnak arrafelé, én nem is mernék kutyát venni. Bármennyire jól nevelt, bármennyire nagytestű, ha fejbe dobják térkővel, elpusztul szegény.
2013. aug. 8. 15:56
[link]
Első találat a google-ben, igazán nem kellett messzire menjek. Idézem:
"Kölyök-invázió a győri állatmenhelyen!"
Egészen biztos, hogy találsz Németjuhász jellegű kiskutyát!
2013. aug. 8. 16:03
Előző vagyok, nézd csak!!!
[link]
Én őket nj-szerű kutyáknak nézem, fiatal kölykök, szerintem nagyon szépek!! És a győri állatmenhelyen vannak.
2013. aug. 8. 16:04
Oké,be lehet tanítani.De ha lemérgezik mielőtt megtanulja,akkor mi van?
Vagy ahogy hozzátok kerül,máris tudni fogja?
Bőven elég ha bedobnak vmi fincsi kaját,amiben méreg van.Egy kölyök vagy kamasz kutya,hiába tanítod még nem 100%-os a dolog.Plusz ha ki akarják iktatni,akkor kifogják.Ha nem méreggel,akkor máshogy.
Ilyen helyen ha lenne kutyám őt félteném a legjobban...
2013. aug. 8. 16:05
16/23 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vészes a helyzet! (még, de ha kedves.kormányunk így viszonyul a helyzethez akkor csak rosszabb lesz, és a környéken nem tudok olyanról hogy mérgeztek kutyát azt viszont tudom, hogy a szomszéd faluba végig mentek minden házon ahol nem volt kutya...
17/23 A kérdező kommentje:
Menhelyesnek: igen megtaláltam én is de azokat már 'idősnek' találom.
18/23 A kérdező kommentje:
Vannak róla újabb infoim!! Az anyja egy középméretű puli és az apja fajta tiszta német-juhász. Most 10 hetesek és kicsivel több mint 5 kgsek.
Ezek alapján?
Ezek alapján is közepes termetű kutyák lehetnek.Valahol a puli és a nj között.De az is lehet,hogy a nagyszülőkre ütnek,azokról nyilván nem tudsz semmit..
2013. aug. 8. 16:48
20/23 A kérdező kommentje:
Elvileg mind2 fajta tiszta!
Kapcsolódó kérdések: