Nektek szoktak random beszólni, mikor kutyát sétáltattok?
Ma történt , séta közben:
Labrador - vizsla keverék kutyám van, és városban, mellékutcákban gyakran galambokba botlunk. Ilyenkor a kutyában egyből elkezd dolgozni az ösztön. Nem rohan oda, de látszik rajta, le sem veszi a szemét a galambokról, úgy jön mellettem.
Erre ma, arra jött egy alak és felvilágosított, hogy a kutya nyilván vadászna. Mondom igen, de ezt az ösztönét most sajnos nem élheti itt ki. Erre a tag: persze, még ezt a keveset is el akarom venni tőle, nem? Elnézve a figurát, valami évtizedes alkoholista lehetett, aki nyilván kapva kapott az alkalmon, hogy valakinek jól megmondhassa a tutit... Néztem rá csodálkozva, majd mondtam, hogy "nekem ez nem célom"
Kicsit bizarr volt, bár velem akkor történik ilyen, ha teljes éjszakai műszak után megyek le pl a kutyával reggel, fáradtan. Olyankor valahogy folyton betalálnak az idióták, és nem értem, miért.
20/L.
Hát igen, sajnos elég gyakran. Patkány, korcs, pitbull (mudim van...), Vuk, de ronda, húzzálinnenmertugatnakakutyáimrád, rád engedem a rottweilerem meg ilyenek. Néha van viccesebb is, pl:
- Három kutyád van?
- Igen.
- Akkor még nem ittam ma eleget.
Általában levegőnek nézem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!