Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek szoktak random beszólni...

Nektek szoktak random beszólni, mikor kutyát sétáltattok?

Figyelt kérdés

Ma történt , séta közben:

Labrador - vizsla keverék kutyám van, és városban, mellékutcákban gyakran galambokba botlunk. Ilyenkor a kutyában egyből elkezd dolgozni az ösztön. Nem rohan oda, de látszik rajta, le sem veszi a szemét a galambokról, úgy jön mellettem.

Erre ma, arra jött egy alak és felvilágosított, hogy a kutya nyilván vadászna. Mondom igen, de ezt az ösztönét most sajnos nem élheti itt ki. Erre a tag: persze, még ezt a keveset is el akarom venni tőle, nem? Elnézve a figurát, valami évtizedes alkoholista lehetett, aki nyilván kapva kapott az alkalmon, hogy valakinek jól megmondhassa a tutit... Néztem rá csodálkozva, majd mondtam, hogy "nekem ez nem célom"

Kicsit bizarr volt, bár velem akkor történik ilyen, ha teljes éjszakai műszak után megyek le pl a kutyával reggel, fáradtan. Olyankor valahogy folyton betalálnak az idióták, és nem értem, miért.

20/L.

2013. aug. 6. 07:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, sajnos elég gyakran. Patkány, korcs, pitbull (mudim van...), Vuk, de ronda, húzzálinnenmertugatnakakutyáimrád, rád engedem a rottweilerem meg ilyenek. Néha van viccesebb is, pl:

- Három kutyád van?

- Igen.

- Akkor még nem ittam ma eleget.

Általában levegőnek nézem őket.

2013. aug. 6. 17:43
 22/24 anonim ***** válasza:
olyan környéken lakom, ahol szinte csak kertes házak vannak. Mostanában esténként megyek ki a 3 kutyával sétálni, mert ilyenkor van hűvös (2 beagle, egy keverék). A két beagle-t most nevelem arra, hogy nem húzunk a pórázon, és nem pofázunk vissza a kerti kutyáknak, ami már majdnem 100%osan megy. Kicsit lassabb sétatempóval megyünk, és a kerti kutyák nem nagyon bírják a dolgot, folyton üvöltenek ránk, úgyhogy heti 1x biztos sikerül kapnom valami beszólást, hogy a kutyát minek sétáltatni, vagy nem lehetne-e, hogy gyorsabban megyünk, aztán persze van aki durvábban szól és hangulatomtól meg türelmemtől függően van, hogy nagyobb vita kerekedik a történetből, de legtöbb esetben már lepereg és megyek tovább, mintha nem is hallanám..
2013. aug. 6. 21:38
 23/24 anonim ***** válasza:
21-es ez amit írsz nagyon durva. El se tudom képzelni, hogy valaki ilyen szinten bunkó legyen, hogy így szidja más kutyáját a külseje miatt...Számomra is vannak csúnya kutyák ( hát a mudi pont nem az, bár nem az ilyen típusú kutyákat szeretem, de a mudik tetszenek, főleg a cifrák :) ) de soha nem mondanám a gazdájának, mert neki ő a mindene, mint ahogy nekem a sajátom. Ha szó nélkül ezt így elviseled akkor nagyon nagy lelki erőd van...remélem nem szoktál elkeseredni, mert nincs okod rá, biztosan szépek a kutyáid :)
2013. aug. 7. 08:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszi! Rosszul szokott esni, de a fajtától semmi sem tántorít el. Ez olyan, mint amikor valakinek magyarázom, hogy milyen a fajta, erre jön nekem, hogy hát igen, ez a rossz bennük ezért nem tart ő se ilyen kutyát. Én meg ere mondom neki, hogy őő bocsi, nem zavarja, hogy nem véletlenül van 3 is belőlük? Szerintem ebből egyértelmű, hogy nekem meg pont, hogy tetszik amilyen.
2013. aug. 7. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!