Mivel sétáltattok?
bőr póráz,bőr nyakörv,bőr hám, textil póráz,textil nyakörv,textil hám,fojtó nyakörv,lánc póráz,szöges nyakörv,halti/trixi fejhám,halti/trixi hám
egyebek: biléta (kör vagy csont alakú)nyakörvre rakható kullancsriasztó, láthatósági biléta, rovarölő nyakörv-csepp neve
ja és a kutya fajtája és neve:)
megköszönném hogyha leírnátok
-bőr póráz (1,5 m-es)
-bőr nyakörv
Bichon Frise és Szofi :)
több mindenem is van, mikor mi :)
de leggyakrabban:
fojtó nyakörv+ 2 m-es textil póráz.
labrador és Lanos :)
Rexi,erdélyi kopó-hám,póráz(vagy olyan helyen póráz nélkül)
Bundi,kuvasz keverék-hám vagy nyakörv,póráz (vagy anélkül)
Dolly,skót juhászkutya-nyakörv,póráz
Láncpóráz mind a három,jobban szeretem mivel nem szakad el,mint az előző bőrpórázok,illetve kóbor kutyák támadása esetén már csak ha megcsörgetem a levegőben,hatásos,,fegyver"is,de ha ne adj'Isten rá kell suhintani vele a támadóra,még hasznát is veszem.
Argos, 4 éves roti-nj keverék kan.
Duoband bolha-kullancs elleni nyakörv "chipes vagyok" bilétával állandóan rajta van, itthon is.
Póráz és nyakörv: alapjában textil, van belőle hosszú, rövid, kiképző, fojtó, hengeres, lapos, stb.
Ha csak ide ugrunk ki a Duna partra reggel egy gyors sétára, akkor csak sima nagyszemű lánc fojtó van a kutyán, a póráz meg rajtam :)
Bringázáshoz néha textil hámot is rakok rá, és egy darabon pórázon jön néha, így nem a nyakában fityeg a karabiner, hanem a hátán van fixen.
Ha a kerület forgalmas részére megyünk, akkor a julius k9-es powerhám mindig rajta van, legtöbbször ekkor is láncfojtóval. Ekkor vagy pórázon van szájkosár nélkül, vagy műanyag szájkosárban póráz nélkül, esetleg kispóráz van a hámra csatolva.
Ha bemegyünk a városba rendezvényre, vásárolni, akkor a hám és fojtó mellé szép színes nyakörvet is szoktam rátenni :)
Ha erdőben kirándulunk, akkor fényvisszaverő mellény, plusz a hám, rikító színű nyakörv és fojtó esetleg.
Sötétben villogó lámpa a hámon, vagy fényvisszaverő mellény
2 kutyám van:
egyéves középtermetű ivartalanított keverék kan: fekete nyakörv, sárga póráz, van amikor leveszem róla, és anélkül sétálunk
szintén egyéves szuka husky: a nyakörve fojtólánc (ami folyamatosan laza), a póráza egy piros textilpóráz
Fojto nyakorv meg egy vilagito, poraz a zsebemben a jutalomfalatok mellett, + fényképezogép :)
Moszkvai orkuyta.
Itthon -falun- semmire nincs szükségünk a sétához, csak mindkettőnket zavarna. Kiltix nyakörve van kullancs ellen.
Városban Julius k9 hám vagy egyszerű textil nyakörv és textil póráz, bilétával (kör alakú).
Svájci Fehér Juhász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!