Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel tudnám a leghatásosabban...

Mivel tudnám a leghatásosabban ápolni a kutyám száját?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Úgy érted a fogait?

Szerintem erre a célra a csont a legjobb. Az én kutyáim minden nap kapnak csontot és még a 11 éves Tacskómnak is nagyon szép fehérek a fogai. Fogköves nem volt és most sem az. Nincsen egy lyukas foga és nincs is kiesett foga...

De ha nem akarsz neki csontot adni akkor vannak különböző fogtisztító rágókák/bőrök.

2012. júl. 10. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
A csont és a száraz kenyér a leghatásosabb fogtisztításra. Illetve mikor úgy 2 éve a kutyámnak volt egy pici tályog a szájában, mi vettünk állatpatikában a doki javaslatára szájtisztítós, fertőtlenítős pasztát. Imádta a kutyám és be is vált nagyon. :)
2012. júl. 10. 17:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket :)

Csak az a gond, hogy az én kutyám 11 éves és mivel eddig nem nagyon godoztuk a fogait, mostanra elég rossz állapotba vannak.

Valami olyan lenne jó, ami meg tudná álltani ezt a folyamatot.

2012. júl. 10. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
És van egy kurv@ nagy problémám: nem ehet csontot :(
2012. júl. 10. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy jó orvosnak kellene látnia, ő tudja csak megfelelően kezelni a fog- és szájbetegségeket.
2012. júl. 10. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Rajta csak egy állatfogász tud érdemlegesen segíteni.
2012. júl. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!