Mivel sétáltattok?
bőr póráz,bőr nyakörv,bőr hám, textil póráz,textil nyakörv,textil hám,fojtó nyakörv,lánc póráz,szöges nyakörv,halti/trixi fejhám,halti/trixi hám
egyebek: biléta (kör vagy csont alakú)nyakörvre rakható kullancsriasztó, láthatósági biléta, rovarölő nyakörv-csepp neve
ja és a kutya fajtája és neve:)
megköszönném hogyha leírnátok
Julius k9 texil hám rogz textil pórázzal(1,5 m)
Scalibor nyakörv,chip van benne így mellőzzük a bilétát.
Mopsz és Fabio
Bőr nyakörv vagy textil hám, biléta kör alakú, és olyan rovarölő nyakörv amilyet az orvos ajál
Palotakutya és Maszat a neve :))
Textil póráz és van, hogy a nyakörv is textil, de általában fojtót használok(de nem teszem fojtóra).Bilétát nem szoktam rárakni van chip.A bolhairtó nyakörv mindig rajta van. Egyépként nagyon utálom a fojtót ,mert befeketedik és kikopik a kutya szőre, arról nem is beszélve, hogy órákig fésülöm ,de muszály mert a textilből kihúzza a fejét(sok szőr miatt)
Skótjuhász és Bonny
5 méteres flexi pórázv és hám,semmi más, pekingi palotakutya Roxi
5 méteres flexi póráz és hám, biléta, shih-tzu (sicu) Fanni
1.5 méteres bőr póráz, lánc nyakörv, labrador és csau-csau keverék Kajla
én vagyok az utolsó
nem, nagyon szépen sétálnak vele ha mind a kettő kival engedve 5 méterre akkor se tekerik ösze visza a pórázt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!