Nyuszi sétáltatók? Milyen gyakran sétáltattok?
Mennyi időre mentek?Csak az udvarra vagy az utcára?Ha az utcára a kutyáktól nem féltek?Télen is kiviszitek egy kicsit?
Még egy kérdés.Ez csak véletlen lehetett vagy tényleg ilyen okos?3 napja próbáltam először ráadni a hámot, az istennek nem hagyta.Tegnap a szúnyoghálónál ült, meg szaglászott kifele.Mondtam neki hogy ha hagyja magára adni a hámot kiviszem oda ahova nézelődik.Felvettem az ölembe és gond nélkül hagyta magára adni a hámot, nem is próbálta leszedni.
én csak az udvaron a betonon sétáltatom öket ha van rá idöm,az utcára én nem viszem ki mert bármilyen permetezett vagy mérgezö dolgot össze ehet,télen nem viszem ki mert a nyulnak nagyon érzékenyek a belsö szervei és felfázhat (tudom ,hogy a vad nyulak is kint vannak télen a hoba de azoknak más a szervezetük mint a háziasított nyulaknak)
az meg,hogy hagyta magára feladni a hámot az nem azért van mert megfogadta az utasítást hanem jó pillanatot fogtál ki nála és ugy döntött ,hogy hagya.
Nagyon ritkán viszem ki, csak akkor, ha épp olyanom van. Akkor is inkább csak a kertbe, de az sem az igazi, mert olyankor a kutyát be kell zárni, de onnan látja a nyuszit, és majd megőrül, úgy ugat, meg szeretne odajönni, és se én, se a többiek nem viselik el sokáig.
Voltunk már vele utcán/parkba is, azzal meg az a gond, hogy nagyon stresszelek rajta, mert folyton lesni kell, nem jön-e kutya. Nagyon féltem.
Amit leírtál sztori, biztosan csak véletlen :) Azért akármennyire is megvan a nyusziknak a magukhoz való eszük, ennyire jól nem tudják a dolgot. Max akkor, ha már hozzászokott a sétához, és megtanulta, hogy akkor ráadod a hámot. Nincs neki annyi esze, hogy tudja, hogy ki fogod vinni. :) Épp csak olyanja volt, hogy engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!