Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 11,12 hónapos pit bull?

11,12 hónapos pit bull?

Figyelt kérdés

(ha keverékeznétek, akkor mondjátok meg hogy mi lehet benne :) )

ill ha valakinek van ilyen kutyusa akkor ő is ilyen szépen fejlődik?

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 3. 21:10
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
ez nem az én kutyám, az enyém vágott fülű 4 hós kora óta.
2013. aug. 6. 10:12
 22/44 anonim ***** válasza:

Tényleg nem a tied, tévedtem, összekevertelek a másik jóképességűvel, bocsi, de ez már te vagy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4268156-szeri..

"Szerintem érdemes lenne megérten, hogy ezt a fajtát nem lehetett 2012-ig tenyészteni ezért nem olyan könnyen beszerezhető egy NORMÁLIS, IGAZI pitbull. (nem bully, vagy girhes "ADBA" pitbull)"

Akkor hogy is van az hogy a kutyád szülei a tíz évvel ezelőtti leghíresebb magyar tenyésztőtől vannak?

2013. aug. 6. 10:28
 23/44 A kérdező kommentje:
Azért tartani tartottak pitbullt, csak titokban, de te ha ezt nem tudod, gondolom mennyire érthetsz a pitbullokhoz.
2013. aug. 6. 10:35
 24/44 anonim ***** válasza:

Most saját magadnak mondasz ellent.

Mert korábban azt mondtad hogy milyen nehéz NORMÁLIS, IGAZI pit bullhoz (még mindig különírjuk) hozzájutni, nem bullyhoz vagy ADBA típushoz.

Nos, 10 éve az a leghíresebb magyar tenyésztő mire is tartotta? És oda jó egy 8 hónaposan 25 kilós szuka?

2013. aug. 6. 10:42
 25/44 A kérdező kommentje:

Azok még viadal kutyák voltak, és igen, game típus de azért nem patkány mint mondjuk ez: [link]

vannak szép game típusok, mint az enyém pl.

2013. aug. 6. 10:58
 26/44 anonim ***** válasza:

Most már game típus?

Múltkor még UKC volt, ez ilyen típusváltó kutya?

Egyébiránt amit feltettél az se patkány, csak épp le van fogyasztva pitsúlyra.

Ennyire értesz hozzá...

2013. aug. 6. 11:00
 27/44 anonim ***** válasza:

És még mindig nincs ped.

Hol a ped?

Lesz ped?

2013. aug. 6. 11:02
 28/44 A kérdező kommentje:
annak a kutyának jó teste van csak a fejére mondom hogy patkány, de mostmár nem etetem a kutyámat mármint nem sokat, egy hétig más vigyázott rá mert el kellett utaznom, és erre tessék, gurul a kutya.
2013. aug. 6. 11:29
 29/44 anonim ***** válasza:
Márpedig szebb feje van annak a kutyának, mint a tiednek, és ami a lényeg: az egy fajtatiszta pit, míg a tied egy keverék.
2013. aug. 6. 11:44
 30/44 A kérdező kommentje:
pfffffffff
2013. aug. 6. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!