Van egy 4 hónapos bull terierem de valamér nem foglalkozik velem? Bőveben lent
1. túl kicsi,2. ez a kutya sose lesz olyan édibédi amilyet te akarsz.
egyébként könyv helyett kutyaiskolába vidd
Iskolától függ.
A bullterrier(ez helyesen a fajta neve,nem "bull terier",ahogy te írtad)bonyolult fajta,suli nélkül nemigen boldogulsz.
Nekem 20 éve van ilyen fajtájú kutyám,de még engem is érnek meglepetések időnként.
Itt keresgélhetsz:
4 hónaposan ne akard trükkökre tanítgatni, őrülj neki, ha hívásra visszajön meg leül, esetleg lefekszik. Ennyi idősen nem tud még sokáig koncentrálni, nehéz összetettebb dolgokra tanítani, pláne ha nem tudod motiválni.
Egyébként meg mi az, hogy kieszi a kezedből a jutalomfalatot? Ha nem adod neki oda, nem eszi meg, ilyen marha egyszerű.
OFF:Nem kötözködni akarok, de jól írta a kérdező csak egy "r"-rel kevesebbet rakott.
Többféleképp is szokták írni:
-Angol bullterrier
-English bullterrier
-Bull Terrier --->Ezt használják a leggyakrabban külföldön, minden szakkönyvben így írják. Nekem is van egy angol nyelvű könyvem és ott is csak bull terrier. Persze itthon egybeírják, de az sem hiba ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!