Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 4 hónapos bull teriere...

Van egy 4 hónapos bull terierem de valamér nem foglalkozik velem? Bőveben lent

Figyelt kérdés
olvasgatom a 101 kutyatrük c. könyvet próbálok neki tanítani bármit de a kezemből kieszi a jutalom falatot anélkül nem lehet már próbáltam, játszani nem lehet vele eldobom a labdád elviszi valahova bújócska az meg végkép nem szerintetek mi lehet a gond?
2011. máj. 28. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidd el egy kölyökóvodába kutyasuliba,ott majd segítenek.
2011. máj. 28. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:

1. túl kicsi,2. ez a kutya sose lesz olyan édibédi amilyet te akarsz.

egyébként könyv helyett kutyaiskolába vidd

2011. máj. 28. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:
menyibe van az a kutya iskola?
2011. máj. 28. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Iskolától függ.

A bullterrier(ez helyesen a fajta neve,nem "bull terier",ahogy te írtad)bonyolult fajta,suli nélkül nemigen boldogulsz.

Nekem 20 éve van ilyen fajtájú kutyám,de még engem is érnek meglepetések időnként.

Itt keresgélhetsz:

[link]

2011. máj. 28. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

4 hónaposan ne akard trükkökre tanítgatni, őrülj neki, ha hívásra visszajön meg leül, esetleg lefekszik. Ennyi idősen nem tud még sokáig koncentrálni, nehéz összetettebb dolgokra tanítani, pláne ha nem tudod motiválni.

Egyébként meg mi az, hogy kieszi a kezedből a jutalomfalatot? Ha nem adod neki oda, nem eszi meg, ilyen marha egyszerű.

2011. máj. 28. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

OFF:Nem kötözködni akarok, de jól írta a kérdező csak egy "r"-rel kevesebbet rakott.

Többféleképp is szokták írni:

-Angol bullterrier

-English bullterrier

-Bull Terrier --->Ezt használják a leggyakrabban külföldön, minden szakkönyvben így írják. Nekem is van egy angol nyelvű könyvem és ott is csak bull terrier. Persze itthon egybeírják, de az sem hiba ha nem.

2011. máj. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!