Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 11,12 hónapos pit bull?

11,12 hónapos pit bull?

Figyelt kérdés

(ha keverékeznétek, akkor mondjátok meg hogy mi lehet benne :) )

ill ha valakinek van ilyen kutyusa akkor ő is ilyen szépen fejlődik?

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 3. 21:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Ez a pitbullkutyakoldala.hu -s fickó, akinek korábban az volt a hobbija hogy két-három hetente kirakja ezt a keveréket hogy szerintetek szép-e, és amikor közlik vele hogy a kutya keverék, akkor megsértődik, és amikor pedet kérnek tőle, akkor nem ad.

Úgyhogy öreg, szépen tedd fel a kutyád pedjét, a híres ősökkel együtt.

2013. aug. 5. 10:37
 12/44 anonim ***** válasza:

Ja, ez a szuka 8 hónaposan 25 kiló volt, most lehet olyan 28-30. A füle nagyon elcseszetten macisra van vágva, mondjuk erről szerencsétlen nem tehet, ami tippem hogy lehet benne, az stafford vagy tán kanári-szigeteki, és valahol nyomokban tán pit is.

Gondolom hogy honnan vehette, van valami szlovák vagy cseh szaporító aki valóban importált be kutyákat az USA -ból, csak az a gond hogy mellette Magyarországról vásárolja fel az expresszes almokat és adja a kölyköket el mint az import kutyái kölykeit.

2013. aug. 5. 10:41
 13/44 A kérdező kommentje:
Dédszülei is Magyarországról vannak. a leghíresebb 10 évvel ezelőtti tenyésztőtől.
2013. aug. 5. 11:26
 14/44 anonim ***** válasza:

Persze, persze...

Ha valóban ez lenne a helyzet, akkor már fenn virítana a csöves oldaladon a kutyád pedje.

Duma az van, de mögötte nincs semmi.

Leghíresebb magyarországi tenyésztő, ez meg a LOL kategória. :-DDD

2013. aug. 5. 11:52
 15/44 anonim ***** válasza:

Ne csak a levegőbe beszélj már Te szerencsétlen, hanem konkrétumokat is írj már!!! Ha már annyira bátran kijelentetted hogy kiváncsi vagy mit szólnak a szapizók!!!

Nah! A szapizók kiváncsiak volnának a pedre. Esetleg a felemlegetett vérvonalakra, tenyésztőkre. És megsúghatnád azt is hova regizték az értékes vérvonalú komoly felmenőkkel rendelkező kutyádat! Szeretettel várjuk ezeket az értékes de a részedről makacsul rejtegetett titkot!

2013. aug. 5. 12:02
 16/44 anonim ***** válasza:

A szapizóknak nem fogja ezt elárulni, mert a szapizók esetleg utána fognak járni hogy létezett-e olyan párosítás amit felírt és az csúnya beégésveszély.

Így hát makacsul titkolva lesz a kutya származása, mert úgy még lehet lebegtetni, hogy egy értékes, kiváló genetikai háttérrel rendelkező fajtatiszta pitbullkutyája van neki (meg gorillája, meg sintere).

2013. aug. 5. 12:09
 17/44 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled! Tudom azt én is, hogy megvan a maga oka a kérdezőnek amiért nem válaszol, de akkor, KÖNYÖRGÖM! Mire föl van képe nagymenően beszólogatni, hogy a szapizók mit fognak szólni???? Hát azt hiszi ezzel bárkit is beijeszt? A h***e is látja hogy valami tök nem oké ezzel a kutyával, de arcoskodni vele azt tud! Aztán meg ha konkrét alátámasztások kellenek akkor meg lapít mint sz*r a fűben, meg pislog mint hal a szatyorban, ha valaki nem sz*rja össze magát a láthatóan alaptalan szövegelésétől! Igazad van utolsó.
2013. aug. 5. 13:53
 18/44 anonim ***** válasza:

Na majdnem így néz ki az enyém is csak nincsenek levágva a fülei!!Na nekem írhatjátok nyugodtan hogy ez milyen kutya!!Kíváncsi is lennék rá ! :) [link]

1 éves 3 hós kan.

2013. aug. 5. 14:12
 19/44 anonim ***** válasza:
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el."
2013. aug. 5. 21:09
 20/44 anonim ***** válasza:

Ez is érdekes...ennek a kérdezőnek az egyik ezelőtti kérdése:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4186384-kis-p..

A kérdező kommentje, mikor megkérdezték milyen papírja van ennek a "pit bullnak":

"FCI... jólvan csinálok róla külömben full izom egy csepp háj sincs rajta:)"

És egy másik gyöngyszem:

"Köszi a válaszokat igazság szerint nem azt kérdeztem hogy milyen fajta a kutyám hanem hogy hogy tetszik azért írtam pitbullt mert amikor staffot írtam akkor meg az volt a baj:)"

Nos, most már tényleg kíváncsi vagyok arra a csodatörzskönyvre.

2013. aug. 6. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!