11,12 hónapos pit bull?
(ha keverékeznétek, akkor mondjátok meg hogy mi lehet benne :) )
ill ha valakinek van ilyen kutyusa akkor ő is ilyen szépen fejlődik?
Ez a pitbullkutyakoldala.hu -s fickó, akinek korábban az volt a hobbija hogy két-három hetente kirakja ezt a keveréket hogy szerintetek szép-e, és amikor közlik vele hogy a kutya keverék, akkor megsértődik, és amikor pedet kérnek tőle, akkor nem ad.
Úgyhogy öreg, szépen tedd fel a kutyád pedjét, a híres ősökkel együtt.
Ja, ez a szuka 8 hónaposan 25 kiló volt, most lehet olyan 28-30. A füle nagyon elcseszetten macisra van vágva, mondjuk erről szerencsétlen nem tehet, ami tippem hogy lehet benne, az stafford vagy tán kanári-szigeteki, és valahol nyomokban tán pit is.
Gondolom hogy honnan vehette, van valami szlovák vagy cseh szaporító aki valóban importált be kutyákat az USA -ból, csak az a gond hogy mellette Magyarországról vásárolja fel az expresszes almokat és adja a kölyköket el mint az import kutyái kölykeit.
Persze, persze...
Ha valóban ez lenne a helyzet, akkor már fenn virítana a csöves oldaladon a kutyád pedje.
Duma az van, de mögötte nincs semmi.
Leghíresebb magyarországi tenyésztő, ez meg a LOL kategória. :-DDD
Ne csak a levegőbe beszélj már Te szerencsétlen, hanem konkrétumokat is írj már!!! Ha már annyira bátran kijelentetted hogy kiváncsi vagy mit szólnak a szapizók!!!
Nah! A szapizók kiváncsiak volnának a pedre. Esetleg a felemlegetett vérvonalakra, tenyésztőkre. És megsúghatnád azt is hova regizték az értékes vérvonalú komoly felmenőkkel rendelkező kutyádat! Szeretettel várjuk ezeket az értékes de a részedről makacsul rejtegetett titkot!
A szapizóknak nem fogja ezt elárulni, mert a szapizók esetleg utána fognak járni hogy létezett-e olyan párosítás amit felírt és az csúnya beégésveszély.
Így hát makacsul titkolva lesz a kutya származása, mert úgy még lehet lebegtetni, hogy egy értékes, kiváló genetikai háttérrel rendelkező fajtatiszta pitbullkutyája van neki (meg gorillája, meg sintere).
Na majdnem így néz ki az enyém is csak nincsenek levágva a fülei!!Na nekem írhatjátok nyugodtan hogy ez milyen kutya!!Kíváncsi is lennék rá ! :) [link]
1 éves 3 hós kan.
Ez is érdekes...ennek a kérdezőnek az egyik ezelőtti kérdése:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4186384-kis-p..
A kérdező kommentje, mikor megkérdezték milyen papírja van ennek a "pit bullnak":
"FCI... jólvan csinálok róla külömben full izom egy csepp háj sincs rajta:)"
És egy másik gyöngyszem:
"Köszi a válaszokat igazság szerint nem azt kérdeztem hogy milyen fajta a kutyám hanem hogy hogy tetszik azért írtam pitbullt mert amikor staffot írtam akkor meg az volt a baj:)"
Nos, most már tényleg kíváncsi vagyok arra a csodatörzskönyvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!