Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Járda? (többi lent)

Járda? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyámat este el szoktam vinni biciglizni, ha mondom neki, hogy "járda", akkor azon megy, le sem jön róla. Szóval ezzel nincs gond. Viszont állati gyorsan fut, tekernem kell izomból, hogy le ne maradjak :D Na és a gond ott kezdődik, hogyha én gyalog megyek, akkor sem lép le a járdáról, de méterekkel előttem jár, és ez nagyon zavar. A megállításon is még van mit csiszolni, az irányokat már tudja. A másik gond, hogy van néhány állat kutya, aki izomból a kerítésnek cspja magát, és acsarog az én kutyámra, aki ettől megilyed, és a járda mellett megy az úton, majd mikor elhagyta azt a házat, visszamegy a járdára. A forgalom elég kicsi, mert kisvárosban élek, annak is a határán.

Dióhéjban: -Mit csináljak, hogy mikor gyalog megyek se menjen előtem 6-7 méterrel, é ha megilyed a hülye kutyáktól, se lépjen le a járdáról?

2013. aug. 2. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segítettél! :)
2013. aug. 3. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan csak kötekednek, kiforgatják itt a másiknak minden szavát... :/

De a lényeg, hogy kakáld le őket!:D Én is most azt gyakorlom vele, hogy szebben jöjjön mellettem. Pórázon jön szépen a kutyám de póráz nélkül még nem.

2013. aug. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!