Megpróbáljam? Csináltatok már ilyet? Ha igen mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
Már van egy 3 éves tacskó keverék&jagdterrier keverék kutyánk és kan.Szerettem volna mindig is két kutyát tartani.Tudom hogy drágább lenne és időigényes de vállalom.Bátyám már mondta aki már nem velünk lakik,hogy kéne még 1 kutya hogy ne unatkozzon a mostani.Találtam a neten ingyen kiskutyákat.Amiknek az apjuk:kaukázusi&skót juhász keveréke az anyjuk meg labrador.Vajon ez hogy nézhet majd ki?A lényeg az hogy ez egy akció féleség.Mivel anyu minden nap délután ér haza mert boltba megy meg stb.Mama az meg otthon van,apámat meg már 7 éves koromba elveszítettem.Arra gondoltam hogy idehozhatnának egy kan kiskutyát és vinnék neki egy dobozt és a temetőnél átvenném..Mivel oda fogok menni aznap..A dobozt a boltból hoznám mert ott mindig van üreg,és abba beletenném és úgy vinném haza.Egyik barátnőm segít egy jó szöveget kitalálni amit bevennének és megmaradhatna..Mivel neki mindig csak így volt kutyája ahogy most elterveztem én..Szerintetek megcsináljam?Olyan is válaszoljon aki már tett ilyet....2013. júl. 30. 07:53
11/11 anonim válasza:
Bizony, még olyat, hogy benzin miatt nem ugrottak a kutyáért. Azt mondtad, van pénz mindenre, ami kell a kutyának. Hát miért nem adtad oda a benzin árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!