Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatápot vízbe beáztatni?

Kutyatápot vízbe beáztatni?

Figyelt kérdés

Csinálja valaki így?

Az én kutyusom nem nagyon szereti se a tápot se a kutyaszalámit vettem neki direkt kutyahúst azt sem eszi meg. Egyedül a száraz tápból hajlandó pár szemet megenni, szerintetek vízbe beáztatom és kicsit megdagad akkor jobban megenné?

2013. júl. 29. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A trágárságszűrőt etesd meg vele, lassan képtelenség lesz ezen a xarxágon leírni bármit is.
2013. júl. 29. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:

kutya előszeretettel eszik dögöt.. nekem ha válaszhat a "romlottab" húsból és a frissebből nekem simán az elsőhöz megy oda..

Sokan csinálják így értelme nem igazán van.. legalább ennyi rágást biztosíts szerencsétlen kutyának..

2013. júl. 29. 13:53
 13/16 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
Én is áztatom, így nem habzsolja, nem nyeli annyira félre, és nem lesz olyan szomjas sem. Szinte minden nap kap valami rágókát, nem fog attól eltompulni a foga, hogy nem szárazon eszi.
2013. júl. 29. 13:57
 14/16 Valletta ***** válasza:
Én mentett kutyáknál tapasztalom, hogy nem eszik a szárazat sokszor még akkor sem, ha minden bordájuk látszik - nyilván mert még nem is láttak olyat. Ha be is veszik a szájukba, kipotyog. Vízbe szoktam beáztatni vagy olcsó konzervvel keverni, majd idővel egyre kevesebbet hozzáadni és végül rászoknak a szárazra.
2013. júl. 29. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
mentett kutyánál ásd el a tápot 3 napra egy csirkelábbal együtt :)
2013. júl. 29. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Én kisebb korában előfordult, hogy áztattam (nem sokáig, nem teljesen pépesre), most már nem.

Olykor viszont ráöntök vizet, de azonnal adom utána, tehát lelefetyeli és utána elropogtatja a szemeket. Próbáld ki, nektek mi válik be. De azért ne az legyen a vége, hogy a kutya elkezd válogatni és te mindig új és új változatot raksz elé. Nem kell neki, elveszed, következő étkezésnél megkapja.

2013. júl. 29. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!