3 eves,10 kg-os tacskonak vennek kutyatapot?
Ma mennek a 2 eves lanyommal a Fressnapf-ba eledeleet. Eddig (kb. 3honapja) a Selectgold nevu tapot vettuk neki. Mind a ket izesitest kiprobalta.
Elotte kapott Rc-t, Acanat es mas minosegi tapokat is. Mindegyiket kb. fel evig "ette".
Azert irom igy, mert az elso honapokban imadja az osszes tapot. Befalja es orommel eszi. Majd raun, hiaba adok melle husleveslet vagy adott markabol konzerves eledelt.
Kineztem ezt a Fit+Fun nevu eledelt. Az ara miatt most ez lenne a legjobb nekunk, bar vannak ketsegeim!
Sajnos (bar nem ide tartozik) volt egy nagyobb kiadasunk par napja es nem tudom megtenni, hogy e honapban normalis etelt adjak a tacskonknak. Viszont ennie kell!!!
Ami meg jellemzo ra, hogy panel kutyus kezdetektol es nem egy nagy mozgasigenyu. Szeret lustalkodn, de naponta 3* setalunk, ebbol pedig 1-2* futtatas is van. pl.labdajatek
Azt elfelejtettem irni, hogy hetente ketszer kap csaszarzsomlet, mert imadja. Ezt valami faszttal. pl. porkolt
Ezen felul egyheten egyszer kap csontot.es belsosegeket. pl. maj, sziv, stb.
Megfozom neki es ez a vacsija.
Ne a Fressapfben vásárolj, mert nagyon drága!
Ami ott olcsónak számít, azért a pénzért máshol már kapsz egy közepes minőségű tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!