Tudnátok olyan kutyatápot mondani, ami nem drága és jó? Most elég gyatrát kap szerintem.
3-as a friskiest azért szeretik mert tele van ízfokozóval, kb mint embernél a mekis hamburger. Legalább olyan egészséges is.
Kérdező én Brit Premiummal etetek 15 kg kb 7000 attól fügően honan rendeled. Boltban nem nagyon kapni. Zoofast, petissimo, dogshop, itt tudsz rendelni. Legolcsóbb a zoofast, 8900 felet ingyenes a szállítás. A josera is jó táp ebben az árkategóriában.
Én royal caninnal etetek és nagyon bevált! Royal caninnak 1200-1700/ kg veszem. szerintem próbàld ki de hátha van a környéketeken,webáruházban olcsóbban.
.
A Royal Caninnak csak a neve nagy,a marketinget kell megfizetni.Abból az árból sokkal jobb tápokat veszel.A Royal Canin teli van gabonával.
Én szintén a Brit Prémiumot ajánlanám 7-8ezer ft körül mozog 15 kg! Az nektek elég vagy 2-3 hónapra.
a royal tényleg nem a legjobb táp, ha megnézed az összetevőket (tegnap nézegettem a gyógytápokat is) első összetétel búza, kukorica, utána valamilyen szárnyas (pl francia bulldog fajta tápban szárnyas hús van, holott minden 2dik bulldog allergiás a csirkére , pulykára, nekem ez fura nagyon), glutén liszt (vagy valami hasonló) van benne. Köztudott h a kutyák a glutén tartalmú tápot nem tudják meg emészteni, így jobb ha nincs benn kukorcia v búza. A szárnyasokra is a legtöbb kutya allergiás. Na és 1 kilo táp 2-3000 Ft. szerintem ár-minőség szempontjából borzalmas rablás.
Én is a brit prémium tápot tudom javasolni, vagy még a pro plant. Ha rendeled az is egész olcsó, 7-800 Ft / kiló (de nagy kiszerelésben). Mi most tértünk át a pro planről a britre (mert az jobb összetétel alapján) én teljesen megvagyok vele elégedve és nem is drága annyira, na meg rossz véleményt eddig senkitől sem hallottam. Itt a zoofastos oldala, ha jól tudom most itt a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!