Tudnátok olyan kutyatápot mondani, ami nem drága és jó? Most elég gyatrát kap szerintem.
Kérdező ha 3kg-ra 1000-1500 ft-ot számolunk akkor 15kg-ra ez 7500 Ft
Ha belefér a Brit premium akkor vedd azt
Most kérdés mekkora az a nagy méretű tacskó, ha kisebb mint 10 kg akkor mehet neki az S-es is ha nagyon azt szeretnétek vagy akár az M-es (10-25kg) is mehet neki, én lehet az M-eset venném mert annyira nem nagyszemű hogy ne bírná egy tacskó elrágni és szerintem az összetevője se különbözik olyan sokkal a jelenlegi tápnál jóval jobb és árban is jobb az S-nél ezért írtam hogy fontold meg, de ezt neked kell eldöntened.
BRIT Premium Adult M 15kg zoofaston (nem mindig szokott lenni) ~7000 Ft
BRIT Premium Adult S 8kg (itt nincs nagyobb kiszerelés ahogy látom) ~5500 Ft
Ha máshonnan veszed számolj rá 500-1000 Ft-ot. (+ futárdíj ha nem léped túl az ingyenes szállítás keretét én ha közel vagyok hozzá akkor inkább veszek még valamit mert azt a pénzt vagy a futárnak adod oda vagy a boltnak...)
Ennél olcsóbb és még ajánlható az a dog chow (mondjuk ahogy nézem nem olcsóbb viszont több helyen elérhető akár boltokban kilósan is lehet venni sok helyen de ott jóval több felárat felszámítanak mintha megvennél 1 zsákkal de én a Brit-et ajánlanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!