Kutyatápot vízbe beáztatni?
Csinálja valaki így?
Az én kutyusom nem nagyon szereti se a tápot se a kutyaszalámit vettem neki direkt kutyahúst azt sem eszi meg. Egyedül a száraz tápból hajlandó pár szemet megenni, szerintetek vízbe beáztatom és kicsit megdagad akkor jobban megenné?
jaj ne!
a száraz az száraz...persze nem mindegy milyen..mert van amit élőlény nem enne meg, de van olyan, amit hipp-hopp bekap.
én úgy keverem, hogy az osanban kapható olcsó kenőmájast teszek rá, illetve csirkenyakból főzött leveskét kap. na, azt eszi..vagy nem.
akkor jön a dobozos kutyatáp. a kutyaszalámi az egy rémálom...
szerintem.
Próbáld meg akkor eteteni, amikor nincs ennyire meleg, ilyenkor senkinek sincs étvágya.
A kutyaszalámi nem jó, annak az árából már tudsz venni párizsit, ami sokkal jobb, szerintem jobban is fog ízleni neki.
Jó, ha felöntöd a tápot, de ne vízzel, hanem valami fincsi szafttal, húslevessel, keverheted konzerv táppal, bármivel, ami hígabb állagú és szereti a kutya. Így jobban meg fogja enni, de ne feledd, hogy este etesd, mindig ugyan abban az időben.
Még nem hallottam, hogy a dögöt kiásó és csócsáló kutyának érzékeny a gyomra.
Amúgy áztasd be, régebben én is áztattam. Aztán rájöttem, hogy a pitsa kínlódik vele, ha éhes lesz megeszi. Éhen nem döglik magától, azt garantálom.
Ha egészségügyileg (?) nem indokolt, akkor teljesen felesleges. Döntsd el, hogy mivel akarod etetni -száraztáp, főzöl neki - és ha nem eszi, akkor el kell venni előle. Ha éhes lesz - mert az lesz - akkor megeszi.
Abba nem mennék bele, hogy a kutyaszalámi, reklámozott száraztáp, némely konzerv kb. miből készül, erősebb idegrendszerű, érdeklődőbb kutyástársak utánanézhetnek.
1-dögöt csak végső esetben eszik a kutya
2- az még mindíg természetes, nem mű szar
3- ha te azzal akarod etetni a kutyádat, a te dolgod, de ne adjunk már idióta tanácsokat, ha nem látjuk át. Kérdezzetek meg egy szakembert, hogy a kutya meg tudja -e emészteni a fűszereket? A legrosszabb, hogy abban a kockában a fűszer is kevés... Ennek a kutyának nem finomabnál finomabb étel kell, hanem egy kis rendszeresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!