A nagy melegtol ilyen a kutyam?
Figyelt kérdés
Tegnap es ma is eleg hamar elfaradt setaknal..tehat mikor hazaertunk akkor kidolt es csak azutan ment a jatek miutan kicsit pihent. Nem pporog annyit es a vacsorajat is kicsit lassabban ette meg. De ez azota miota meleg van. Lehet, hogy attol?2013. júl. 28. 21:45
11/14 A kérdező kommentje:
Milyen idos kutyus? Ha kolyok akkor jo a napi harom etkezes, de ha mar nagy akkor nagyon sok. En a 8 honapos kutyamnak naponta 2x adtam (akkor kerult hozzam), folyamatosan bofogott es par nap utan nagyon beteg lett. Akkor kapcsoltam, hogy boven eleg neki a napi egy adag. De azt is el lehet osztani ketfele, mondjuk neke este kapja meg egyszerre, siman megeszi, sose latom, hogy sok lenne neki.
2013. júl. 28. 22:06
12/14 anonim válasza:
Hát ha magától hasal bele akkor lehet ,hogy neki jó az mert ha nem lenne jó nem tenné. Napon nagyon hamar felmelegszik a víz langyosra egyébként. Mondjuk ha már megszokta, ohgy belehasal akkor szerintem maradhat a hideg. Ez olyan mint vannak emberek akik minuszokban úsznak mert megszokták ő is ilyen csak kutyában bár neki gondolom nem olyan vészesen hideg a víz.
13/14 anonim válasza:
Egy éves kutyus viszont nagyon keveset eszik a mamámnak is van egy tacskója az többet eszik egy étkezésnél pedig az én kutyám kicsivel nagyobb nála.
Húsból is ami akkora mint a tenyerem annak a felét adtam neki mivel tudom, hogy többet nem is enne meg.
14/14 anonim válasza:
Egyébként reggel 7 óra körül kapja a reggelit, ebédet délután 2-3 fele és a vacsorát este 8-9 körül.Azért eltelik jó pár óra köztük. De nem erőltetem eléteszem ha megeszi megeszi ha nem akkor meg elveszem. Az ebéd az ahol a legkevesebbet eszi ha eszik. Ott tényleg csak 2-3 falatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!