A melegtol bagyadt a kutyam?
Delelott meg kora delutan is porgott a kutyusom. Egyszer volt egy nagy furdes, utana meg neha neha attoroltem vizes torolkozovel, friss viz is volt neki kint. Ivott rendesen...
3 utan kimentunk setalni, de fel ora se volt az egesz. Arnyekbe voltunk. Kimentunk a kozeli retre, odatuzott a nap szoval ha 3 percet toltottunk ott akkor sokat mondok..vissza is jottunk, szinte vegig arnyekba. Egyatalan nem volt sok seta..utkozben is kapott inni. Miota hazajottunk ki van dolve, ha hivom akkor ugy odajon hozzam, de aztann megint levagja magat. Meg olyan kedvetlen es bagyadt es az arnyekba fekszik. Ez lehet a melegtol? Ugye nem lesz beteg?
Szerintem csak melege van. :)
Ha nem volt sokat a napon és adtál neki inni,akkor elég valószínű,hogy csak melege van és lustizik. :)
Annyi még,hogy nem evett meg semmit út közben? Nem lehet hogy felvett valami olyat,amitől elronthatta a gyomrát?
Mekkora a bundaja? az sokat nyom a latba sajnos:(
a mienk is amig nincs megnyiratva rendesen szenved :/
Koszonom! Alig volt napon es ivott is:) vegig porazon volt miivel a reten meleg volt, nem maradtunk ott. Szoval eszrevettem volna, ha megeszik valamit.
Csak jutalomfalatot kapott meg delelott mikor tanitottam. Szaraztapot, de nem sokat..
Akkor csak melege van. :)
De ha nem javul 2-3 napig,akkor tényleg nézesd meg a dokival.Jobb biztosra menni. :)
Persze, ha holnapig nem javul akkor elviszem dokihoz:)
attol feltem, hogy nem-e kapott hogutat, de megneztem annak a tuneteit es csak a bagyadtsag stimmel
Mar ugyan olyan jokedvu es hiperaktiv, mint mindig:D
Nemsokara indulunk is setalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!