A kutyam haragszik ram?
Ha nem akart bemenni, minek lökted be???
Ezzel valószínűleg azt érted el, hogy innentől kezdve félni fog a víztől!!!
És hidd el, megjegyezte ezt neked! Nem haragszik, csak nem bízik már meg benned...
Ha nem szereti a vizet, akkor ez felesleges volt.
Az enyém szereti, de volt hogy csak a tó körül szaglászott, hát löktem rajta egyet, kimászott futott két kört és visszament, ugyanolyan a kapcsolatunk, mint előtte, neki ez nem jelentett problémát... De hát egyedfüggő.
"azt vettem eszre nagyon fel a viztol es fogtam es beloktem a vizbe"
Teljesen mindegy mit gondol rólad a kutyád, de ezekután kérlek tegyél meg egy szivességet annak az állatnak: ajándékozd el valaki olyannak aki ért a kutyákhoz, ne kínozd tovább azzal, hogy egy idióta a gazdája. Köszönöm.
Csak úgy megkérdem: legközelebb belebas.od a tűzbe mert attól is fél?!
szerintem is rosszul tette a kérdező, hogy belelökte a vízbe de eléggé idegesít ennek az utolsó válasznak a hangneme
honnan veszed ki csak ebből, hogy rossz gazda?
azt meg főleg nem értem, hogyan jössz ahhoz, hogy leidiótázd...
Értem. Én vagyok az idióta. Az meg sem fordult a fejedben hogy mielőtt beviszed a házba megmosod kint egy lavórban vagy megtörlöd és beviszed a kádba majd ott megfürdeted? Beledobni egy tóba. Ez megoldás :)
Az hogy törődsz a kutyáddal mind szép és jó, de ne csinálj legközelebb ilyen hülyeséget, mert egy életre sokkot kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!