A kutyam haragszik ram?
Figyelt kérdés
teganp megakartam furdetni de mentem le a tohoz is igy gondoltam majd ott megfurdetem es nem akart bemenni a vizbe pedig meleg volt.azt vettem eszre nagyon fel a viztol es fogtam es beloktem a vizbe.de kint volt a feje meg meg a testebol is kintvolt valamennyi.aztan kijott es mentunk tovabb...2013. júl. 28. 13:55
11/19 A kérdező kommentje:
mar csinaltam lavorban is sokszor de rajottem,hogyha ott csinalom,akkor en vizesebb leszek mintt a kutyam.NEM TUD MEGMARADNI BENNE!!es bar csak 25-30kg-os kutya denemhagyja magat.
2013. júl. 28. 15:14
12/19 anonim válasza:
Akkor csak nem oldottad meg teljesen, hogy te vagy a "falkavezér" .
Erősen dolgoznod kell azon, hogy eltűrje a fürdetést is.
13/19 A kérdező kommentje:
nem fogok azon kuszkodni hogy elviselje...inkabbhagyom ugy oszt kesz.feljen a viztol...
2013. júl. 28. 17:02
14/19 sippara válasza:
Na, mégiscsak csuda príma gazda vagy te :D minden mindegy, csak neked ne legyen se bonyolult, se túl energiaigényes, se semmi. A kutya meg maximum mostantól sokkot kap, ha víz közelébe viszed. Gratulálok.
15/19 A kérdező kommentje:
hogy lehet egy 5 eves kutyat megszoktatni?eddig nemvolt baj vele,siman meglehetett furdetni ugy 3 eves koraig.aztan meg mar felt tole.ha mar nagyon mocskos lesz akkor megfurdetem de nem fogom raszoktatni.az neki rossz lenne mert ahhoz sokat kene vizben lennie,meg amugy is felesleges lenne.
2013. júl. 28. 17:17
16/19 anonim válasza:
7 éves domináns kutyát szoktatam vizhez. De mivel számára valóban én vagyok a falkavezér így ez nem okozott gondot. Kádba vizet engedtem, odahívtam, először csak kendővel mostam át, majd finoman beleállítottam a vízbe, és folyattam rá egy kendővel a vizet. Mindenért amit elviselt kedves szavak, jutifalat járt. Mostanra gond nélkűl bemegy a vízbe ha hívom. De az hogy bedobjam és eljátszam a bizalmát meg sem fordúlt a fejembe.
17/19 anonim válasza:
Az én kutyáim is félnek a víztől...érdekes a tóban szeretnek fürdeni :D Ettől függetlenül megfürdetem őket. Én is nagyon vizes leszek, mindig át kell öltöznöm fürdetés után de nem baj mert jobb lesz nekik. Kiugranak, akkor kiugranak..kicsit várok és visszateszem őket. Nagy dolog...mostanára egészen megszokták. Amúgy nagyon rosszul tetted, hogy belökted. Én is vittem őket a tóra..az egyik rögtön belement a másik nem mert félt, de utána igen. Nem erőszakoskodtam. Addig volt bent amíg akart. Akkor amikor akart. Ezért nem fog rád haragudni, de még jobban fél a víztől...grat ;)
18/19 A kérdező kommentje:
mindegy mert utana elkezdett szakadni az eso es csavarni lehetett a ruhambola vizet ugyhogy megaztunk...
2013. júl. 28. 19:59
19/19 anonim válasza:
Figyelj, elárulok egy titkot: Kutyát nem lehet úgy fürdetni, hogy aki fürdeti az ne legyen vizes! Ha egyedül nem bírsz a kutyáddal, akkor fürdessétek meg ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!