Hogyan tudnám pelusra szoktatni a kutyám? (most 8 hetes)
Ha véletlenül a pelusra pisil,nagyon de nagyon dicsérd meg!
esetleg jutalomfalatka vagy valamivel ajándékozd meg.:)
ha pl szőnyegre végzi szidd le.
nálunk ez jött be.:D
első válaszoló jesszusom ilyen ötleteket még ne is adj. Nem viheti sétáltatni a kutyát mert még nem kapta meg az összes oltását. Látszik, hogy nem értesz hozzá.
Szóval mi nem is pelusoztunk (ha a kutyapelusra gondolsz) pénzkidobás. Vettünk viledát de ezeket a nagy méretű felmosásra használva. Színes kutya mintázatú meg virágos. Ez van leterítve és erre megy végezni a dolgát. Ha látod, hogy kakilni készül gyorsan vedd fell és vidd a pelenkára. Vagy ha lekéstél róla akkor büntesd meg szóval így: nem szabad, fújj ilyen szavakkal és mutasd meg neki hova kell. Ha jó helyre csinálja adj neki jutalomfalatot.
Egyetértek, nem offolni kéne (most aztán nyugodtan lepontozhat, akinek nem tetszik). :)
Ilyen pici kutyát nem lehet kivinni még.
Nálunk is ez a gond amúgy... :)
De ha otthon vagyok, akkor nagyjából működik a pelus, viszont ha alszom vagy dolgozni vagyok, akkor csak egyet intéz rá, a többit össze-vissza. :( És ugye ha nem kapom rajta, akkor már nem szabad büntetni. Na ezzel mit csináljak? Mondja meg valaki! :D Mert hiába dicsérgetem, ha jó helyre végzi, ez csak akkor működik, ha látom a kutyát. :S Vagy két hónap nem lenne elég, hogy megtanulja? Vagy még jobban fel kéne locsolnom hypoval a lakást? De attól meg fuldokolnak a kutyáim és nekem is csípi a szemem.
Együtt tudok érezni a kérdezővel. :)
11:48-as vagyok blogomban is elolvashatjátok én, hogy neveltem szobatisztaságra a kutyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!