Hogyan sétáltassunk egy harci kutyát az utcán?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy egy hétköznapi kutyás vagy nem kutyás embernek milyen elvárásai vannak egy harcikutyással szemben, ha az kiment a kutyájával az utcára.2013. júl. 24. 12:11
41/51 anonim válasza:
Nem érdemes velük leállni "vitázni" . 1x tettem ilyet kezembe is nyomott egy 30 ezres csekket!R*hadjanak meg.Ja szájkosár ügybe is volt gondom már.Ez a vászon szájkosara van a kutyámnak.Na ebbe is belekötöttek.Hogy ez nem szájkosár.Vegyek rá fém szájkosarat vagy legközelebb is a vásznas lesz akkor kapom a csekket. :@
42/51 anonim válasza:
Én leálltam és bármikor le is állnék vitázni. Konkrétan a kezébe nyomtam a kinyomtatott jogszabályt és megmutattam neki, hogy mi az amit ő rosszul gondol.
43/51 anonim válasza:
Belinkelhetnéd nekem is a hatályos jelenlegi jogszabályt és alkalmaznám én is!!!Ha megkérhetem a kommentezőket megnéznétek ezt a linket és válaszolnátok a feltett kérdésemre??Hátha tudtok segíteni.Köszönöm! http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4665694-amsta..
44/51 anonim válasza:
Amikor én leálltam velük vitázni, akkor még a helyi önkormányzati rendelet volt érvényben, úgyhogy nekem arról kellett meggyőznöm őt, hogy a kutya fajtája nem az aminek ő hiszi.
46/51 anonim válasza:
Azért rendőrrel szemben nehéz nyerni. Ha bírságol, az ő szava van a tieddel szemben, és neki fognak igazt adni. (Édesapám közúti ügyben állt le velük vitázni, 50ezer, mert rendőr pirosban ment át, ő meg épphogy sárgában.) Az sajnos igaz, hogy ilyenkor "okosabb enged", tehát nincs mit tenni, szájkosár... de egy kinyomtaott rendelet sem árt, bár azt ki visz magával?
47/51 anonim válasza:
Én viszem magammal. A közúti szabálysértés az más tészta, főleg ha valóban megvalósult. A szájkosár meg nem kell, táhát nyugodtan le lehet állni vitázni.
48/51 tomi papa válasza:
figyelj az atol füg mien a kutya ha harci kutya alat pitbult vagy staffit értesz senkinek semi köze hogy hogy sétáltatod ha viszont jártas a harcban akor is én nekem sikerült egy gladiátor rotibol házörzöt csinálni szoval szard le mit mondanak csak nyugotan vid amég csak támad nem szolnak érte
49/51 anonim válasza:
Harci kutya? Nèzzetek utána hogy mire tenyèsztettèk ki az amstaffot az 1800-as èvekbe ès utána nèzzètek meg hogy a csivavákat mièrt tenyèsztettèk ki a háboruba.Mert akkor a csivava is harci kutya???
50/51 anonim válasza:
szájkosárral,szorosan magad mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!