Hogyan sétáltassunk egy harci kutyát az utcán?
'a nevelés nem mindig segít'.
Ez maximálisan igaz: az elb..szott nevelés pl. sosem segít. A jó nevelés 99,99%-ban igen.
H.Ancsi
Ugye azért nem gondoltad hogy a kis szobacirkálókra is kellene szájkosarat tenni? :D
Nekünk is volt vizslánk míg kicsi voltam. (értsd babakocsis).
Kitettek az udvarra a kutya ott ült mellettem. Kivittek utcára, mert boltba (azaz anyu), meg kivitt levegőzni, ha a kutya jött velünk kint lehetett hagyni babakocsiba, mert a kutya nem engedett közel senkit, pedig nem volt akkor sem már fiatal kutya :)
Öreg volt későbbiekben megvakult és megsüketült, tény mikor valami volt odakapott (nem nekem), de vak és süket volt... Akkor ő is egy veszélyes fenevadvolt mert odakapott? :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Akármilyen kutya, ha veszélyes emberekre, más kutyákra akkor póráz és persze szájkosár.
Van tündéri staff erre is, meg van idegbeteg németjuhász is... Nem fajtafüggő, hanem kutyafüggő, inkább hogy van megnevelve :)
A kérdéshez:
póráz alap
szájkosár abban az esetben, ha nem kőkemény biztonsággal tudod, hogy mindneféle kuyával, mindenféle környezetben hogyan ismerkedik.
Sokan csak azt nézik, hogy nem támad emberre akkor jóvan oszt oké, baráccságos a kutyám:(
Viszont a kutyákkal hogy viselkedik az sem mindegy!
Tény, hogy divatkutya lett szegény, ezért boldog-boldogtalan, normális de talán több idióta genetikai hulladék tart ilyen ebet. Azok gazdáit szívesen kikötném szájkosárral díszítve....
Olyan nem létezik, hogy harci kutya... Egyedül a shar pei kutya neve jelenti azt, hogy harci kutya.
De mindegy, hogy milyen fajta kutyája van az embernek:
kell nyakörv, póráz, kutyakakis zacskó. Ha valamiért nem tudod másokhoz oda engedni a kutyádat, akkor természetes a szájkosár is. Valamint nem árt, ha nem rángat össze-vissza a kutyád, hanem normálisan sétál melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!