Hogyan sétáltassunk egy harci kutyát az utcán?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy egy hétköznapi kutyás vagy nem kutyás embernek milyen elvárásai vannak egy harcikutyással szemben, ha az kiment a kutyájával az utcára.2013. júl. 24. 12:11
1/51 anonim válasza:
Póráz mindenképp, meg szájkosár, függetlenül attól h harapós-e vagy sem, ha nincs rajta valószínű ferde szemmel néznek rád. Hirtelen ennyi jut eszembe
2/51 anonim válasza:
Ha tudja a kutyájáról, h veszélyes lehet másokra, tegyen rá szájkosarat. Kb. ennyi. De ez nem csak a harci kutyásokra van nálam érvényben, hanem bárkinél.
Ugyanolyan kutyásnak nézem őt is, mint bárki mást, nem teszek különbséget.
3/51 sippara válasza:
Mit jelent az, hogy "harci kutyás"? Konkrét verekedtetett ebet sétáltatsz?
4/51 Imola Ágnes válasza:
Hrcikutya, keverék, öleb esetében egyformán a jólneveltség a követelmény. Ha a kutyád jól kijön més kutyákkal, akkor csak a törvényben előírtakat kell betartanod. ha azonban problémás kutyád van, akkor maximális figyelem, szájkosár, póráz, elővigyázatosság.
5/51 anonim válasza:
szájkosár, és hám
nem hinném hogy haracra van kiképezve ha igen nem viszed utcára
6/51 Valletta válasza:
Én azt várnám el, hogy legyen maximálisan kiegyensúlyozott és engedelmes. Az ilyen fajták gazdáival kevésbé vagyok elnéző, ideje lenne már példát mutatni az idiótáknak, akik direkt ingerlik a kutyájukat, hogy idegbetegek legyenek, mert az a menő ha alig bírja visszafogni. Mondjuk ez a harci kutya megnevezés a kérdésben már önmagában elég árulkodó.
7/51 anonim válasza:
Az agyam eldobom... Ha csak nem harcoltatod, akkor nincs olyan, hogy harcikutya. Minden kutya olyan, amilyennek neveled. Egyébként meg, amelyik kutyában nem lehet 100%-osan megbízni, arra elvárom hogy szájkosarat rakjanak. Legyen ez Yorki,vagy Dobermann, mindegy.
8/51 anonim válasza:
Bármilyen fajta,akármilyen nevelést kapott a póráz és a szájkosár alap már csak elővigyázatosságból is.A harci kutya pedig nem azért harci,mert az a kutya amelyről pont szó van volt már küzdőtéren hanem,mert maga a fajta erre lett kitenyésztve.Ezekbe a kutyákba pedig több az agresszivitás ha csak a későbbiekben nem alakították át más fajtákkal.
9/51 anonim válasza:
"Bármilyen fajta,akármilyen nevelést kapott a póráz és a szájkosár alap már csak elővigyázatosságból is."
Még jó, h nem te hozod a törvényeket.
10/51 Imola Ágnes válasza:
Csak én avgyok úgy vele, hogy a válaszok alapján nagyjából tudom hogy kinek milyen kutyája lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!