Anyám nem enged el kutyát sétáltatni! Mit csináljak?
én nem értem az ilyen szülőket komolyan mondom. szabin van és ahelyett hogy pihenne szellemileg és fizikailag egyaránt, kötekedik a fiával akinek csak annyi a bűne hogy egy kutyával foglalkozik nem mellesleg igen jól megtanulva a felelősség gyakorlati fogalmát.
én minden nap hálát adnék az égnek -főleg a mai világban- ha egy ilyen fiam lenne! nyugodtan hátradőlnék és amíg ő a kutyával a dunaparton van és szépen megnézném a sorikat a tv-ben. vagy vennék egy jó kis lazító fürdőt, tudom is én.
kérdező. állj elé, és egyenesen kérdezz rá, pontosan mi a baja? mond hogy azért érdekel hátha tudnál benne segíteni, vagy együtt megoldani a problémát.
nem tudom mennyi idős de lehet klimaxol. azt nagyon kellemetlenül élik meg sokan. de persze ezt nehogy mond neki. mert akár az van akár nem, mindenképpen sértő.
Az ilyennek szülőnek minek gyerek? Én is 17 évesen értem meg arra, hogy apámnak visszamerjek szólni és ott hagyni egyedül, ha mindenért belém kötött és úgy beszélt velem mint egy utolsó rabszolgával, azóta próbál rendes lenni velem. Valahogy Neked is el kell érned, hogy kicsit visszavegyen ő is, mert ez nem normális.
Vidd csak el a kutyát, de tényleg ne a legnagyobb melegben, hanem reggel vagy este. Este a szúnyogok ellen bekened magad Szuku-val, Ultrathonnal, vagy bármi egyébbel és mehetsz, nem tudom miért keres ilyen piti kifogásokat...
Sajnálom, hogy ilyen problémák vannak édesanyáddal. De Te már nem vagy 10 éves, hanem egy félig felnőtt ember, lassan nagykorú leszel. Szerintem ennyi idősen nem kell engedélyt kérned ahhoz, hogy kimenj sétálni a kutyáddal. Ha ennyi idősen anyukám azt mondta volna, hogy ne menjek ki, mert sok a szúnyog, akkor elnevetem magam. Nem gúnyból, csak ... ne kezeljen már úgy, mint egy dedóst.
Persze azért klassz lenne, ha rendeznétek a viszonyotokat.
Azért meg külön pacsi megy, hogy sétáltatod a kutyátokat, biztos nagyon élvezi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!