városban se sétáltatják a kutyákat ha megtehetik nem hogy falun.
Bár látok ritkaságokat vidéken. De nagyon kevesen vannak többnyire fiatalok. meg is vannak szólva érte hogy mit csinálnak a kutyával^^
2013. máj. 24. 11:06
3/11 anonim válasza:
Nagyfaluban élek, de maximum kutyaoltáskor látok kutyát sétáltató embereket (illetve vannak, akik havonta talán kimozdulnak a kutyával). Szóval igen, azt gondolják, elvan az udvaron (és láncon) a kutya.
De ez téged ne zavarjon, sétáltasd csak a kutyusod. :)
2013. máj. 24. 11:07
4/11 anonim válasza:
Én vinném , próbálkoztunk is többször is de sajnos rengeteg helyen nincs kerítés, és rengeteg az agresszív kóborgó kutya...sajnos így nem tudom elég támadás ért már...
2013. máj. 24. 11:10
5/11 Andizsuzsi válasza:
Mi minden nap sétáltatjuk a kutyát. Falun lakunk, hatalmas udvarral, de a séta, a más kutyákkal találkozás mégiscsak más. Olyan az a kutyának, mint az embernek az újságolvasás. Igaz, eleinte minket is megszóltak. De ma már egyre több kutyussal találkozunk az utcán:)
2013. máj. 24. 11:12
6/11 anonim válasza:
Nekem ez még vidéki nyaralásnál is gondot okozott, hogy nem is igazán lehet kivinni a kutyát, mert akkor ugat az egész utca, ordítanak az emberek, és néhány kutya kiszökik és kitámad.
Sokáig azt hittem, hogy de szeretnék falura költözni, állatok között lenni, zöldben, természetben, és milyen jó lenne a kutyámnak is. De a kétszer három nap falusi nyaralás nekem elvette a kedvem :(
2013. máj. 24. 12:01
7/11 anonim válasza:
tanya a tuti :) venni kell 100-200birkát/kecskét 1-2 terelő kutyát meg 1-2 őrkutyát és boldogan élsz amíg meg nem halsz :D
2013. máj. 24. 12:13
8/11 anonim válasza:
Nálunk spec elég sokan sétáltatnak kutyát, mi is bicajozunk.
De szerintem a nagy általános nézet az, hogy a kertben ki tudja játszani magát a kutya, jobb esetben ha nincs láncon.
2013. máj. 24. 12:19
9/11 anonim válasza:
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam.:D Én is faluban élek, de itt szoktam szinte mindig kutyát sétáltató emberkéket látni, én is viszem őket mindennap. Persze azért többségben vannak azok, akik szerint elvan a kertben, de nő a sétáltatók száma is. Viszont faluban tényleg sokkal nehezebb szocializálni egy kutyát:S
2013. máj. 24. 13:37
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) Kozármislenybe költöznénk, ha valaki véletlenül ott lakik az beszámolhatna róla hogy arrafelé hogy megy ez a dolog :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!