Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon öreg kutyát érdemes...

Nagyon öreg kutyát érdemes sétáltatni, vagy ne kínozzam?

Figyelt kérdés
Van nálam ideiglenesbe egy nagyon öreg jack russel. Olyan 13-14 éves minimum van az állatorvos szerint. És igazából egész nap a kosarában alszik, enni kel fel. Próbáltam kivinni sétálni. Eltotyog az első bokorig, pisi-kaki, aztán fordul vissza a ház felé, nem akar tovább menni. Érdemes ezt erőltetni, vagy hagyjam inkább békén?
2013. jún. 16. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar, akkor ne kényszerítsd. Szerintem menj ki az udvarba, kertbe (ha van, és próbálj meg vele labdázni, futni (vagy sétálni, ha futni nem akar). Egyszóval mind1 csak egy picit otthon próbáld megmozgatni, persze csak amíg kedve van, ne hajszold túl :)
2013. jún. 16. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább hagyd. Esetleg próbáld meg játékkal kicsit csalogatni, de ha nem akarja, ne erőltesd. Gondolom, merevek és fájnak már az ízületei.
2013. jún. 16. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ha nem szeretné. Nekem is van egy idősebb kutyusom, már ő sem jár, most vettem észre hogy húzza a száját ha hozom a hámját, ő nagytestű keverék de 10 már biztos elmúlt. Nem szívesen megy, pisilni kakilni is csak napi 1 x ha már kb kilököm az ajtón, amúgy iszik-eszik-alszik semmi mást.
2013. jún. 16. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom. Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!