Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Érdemes sétáltatni a macskámat?

Érdemes sétáltatni a macskámat?

Figyelt kérdés
Van egy kiscicám és kaptam hámot meg pórázt de nem tudom, hogy el merjem-e vinni sétálni, mert félek hogy ha elviszem akkor máskor elszökik mert érzi a szagot. (Kertben tartott macska) Mert az nem baj ha az utcában néha elmegye mert hát egy macskától mit várunk, de ha messzebbre viszem és aztán elszökik az nem lenne túl jó. Szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
2012. jún. 19. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
ne vidd el el fog szökni én az enyémet 6 hónapos koráig a kertbe se engedtem ki pont azért h a kertet majd ne merje elhagyni bevált a kerítés közelébe se megy
2012. jún. 19. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Lehet én vagyok a hülye...de egy macskánál nem tök alap h időnként eljárkál otthonról, időként meg hazamegy? :D
2012. jún. 19. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges sétáltatni. A macska ritka lusta jószág, és öntörvényű is, úgyhogy könnyen lehet, hogy egyszerűen lefekszik és nem mozdul, csak néz rád, hogy mit akarsz.

Másrészről ha akar, úgyis elmegy majd sétálni egyedül.

2012. jún. 19. 23:11
 4/8 anonim válasza:
Az én cicám lakáscica, megpróbálkoztunk a sétáltatással a parkban, hám volt rajta, de először annyira félt, hogy nem moccant, utána meg annyira félt, hogy berohant a bokrok közé, és a hám is jól rátekeredett. 2-3 alkalom után meguntam... Jó itt neki. Úgyis rohangál eleget, mikor rájön az ötperc.
2012. jún. 19. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha kerti cica akkor nem érdemes sétáltatni, bár ha utaztok vele akkor jó ha tudja mire van, és nem fél tőle. Amúgy a macska abszolút nem lusta, tény hogy sok alvásra van szügsége de pl az enyém is ma öt percre jött be amúgy meg egésznap játszik ;).
2012. jún. 19. 23:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!
2012. jún. 19. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha kertben van tartva, biztos, hogy tök profin megoldja a saját sétáltatását.:)

Panel macskákat szokták hámmal sétáltatni, de az is külön műfaj, nem úgy kell elképzelni, mint egy kutyasétáltatást.

2012. jún. 20. 08:35
 8/8 anonim válasza:
sztem nem érdemes. Velem is előfordult hogy amikor először sétáltattam felmászott egy fára és hála a hámnak fenn akadt. ott lógott a fa ágán és nyivákolt. végül tűzoltót kellet hívni :D
2012. jún. 29. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!