Ausztriában fogok menni nyaralni kutyával egy japán akitával. Mire figyeljek oda? Bécsben kutyát lehet sétáltatni?
kint jobb a kutyás kultúra szóval nem hinném,hogy gond lenne :)
a kaksit szedd fel és ott enged el ahol van kijelölt hely..amúgy kint parkok vannak a kutyáknak,nem 3x4 méteres futtatók..
bár,hogy konkrétan Bécsbe mi a helyzet nem tudom én Salzburgban voltam..kutya nélkül sajnos..
Ahogy előttem írták, a kutyát biztosítva kötelező szállítani az autóban-vagyis minimum biztonsági öv (trixie cégé, van hozzá egy hám,azzal kell becsatolni), különben megbüntetnek a rendőrök.
Szállást könnyű találni,de előre meg kell jelölni a háziállatot,de sok kutyabarát szállás van.
Kötelező a póráz a városokban mindenhol, legyen kaki-zacsi mindig,(felszedés is kötelező,sok helyütt külön kuka van, mert veszélyes hulladék)és nem árt, ha van nálatok szájkosár is(biztos,ami biztos).Bécsben rengeteg a kutya és kevés hely van, ahova nem bevihető(az ki van írva), mondjuk múzeumokba nem lehet(Bécsben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!