Szuka vagy kan kutyus a nyugodtabb?
Attól hogy kis testű, és fel tudod kapni, ha letámad egy másik kutyát, még nincs megoldva a dolog!!!
Egyszer az életben szeretnék látni egy jól viselkedő, hasonló jellegű kutyát. Azt válaszd amelyik érdeklődik, de a középmezőnyben marad, nem akar minden áron rád mászni, és eltaposni a tesóit. Amúgy kérlek vidd iskolába, és bizonyítsd be h a kistestű kutyák is lehetnek jólneveltek:)
Figyi, a bolognese egy élénk, vidám fajta, és nem egy túlmozgásos, idegbeteg. Pláne ha jó helyről veszed, és foglalkozol a nevelésével.
Nekem is kistestűm van, de én "lányos anyuka" vagyok, most is szuka kutyusom van, később is az lesz. De ismerek olyan embert is, aki kizárólag kan kutyát tart.
Szóval ami Neked tetszik, és igen, a kölyök legyen élénk, érdeklődő. De ha egy olyan kutyát nézek ki, aki visszahúzódóbb, akkor azt válaszd :) Tudni fogod, ha látod őket ;)
ma 12:49, én írtam utánad, hogy nekem is kistestűm van, yorkshire terrier. 6 éves, sulit végeztem vele, és most terápiás kutya, kisgyerekek között van nagyon sokat.
Tehát ne hidd, hogy nincs jól nevelt kistestű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!