Dia1127 kérdése:
Írnátok pár kan kutyus nevet?
Figyelt kérdés
Jöv. hónap 14.-én kapok a kis angol staffomat és még nem találtam megfelelő nevet :)
Különleges "macsós" nevekre gondoltam :)
2013. júl. 16. 00:39
1/13 anonim válasza:
Nekünk hatalmas fehér kuvasz kutyink volt, imádtam:)
Néró volt, eleinte nem tetszett, de annyira illett hozzá hogy az hihetetlen!:) szerintem ez elég macsós:)
2/13 anonim válasza:
Hát a mostani kutyánknak Brúnó a neve. A német juhászunkat pedig Alexnek hívták. Egyébként ismerek még Zeuszt, Vidrát, Csokit, Bátort, Watsont, Casanovát, Tequilát, Pörköltöt, Jónást, tudom nem mind macsós de azért leírtam azokat akik így hirtelen eszembe jutottak, remélem segít :)
4/13 anonim válasza:
2. vagyok és még tudok mondani egy Pádis nevet is :) és itt egy oldal hátha segít [link]
5/13 anonim válasza:
Héró, Logan, Bagira, egyébként pont aznap lesz a szülinapom :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem magad találj ki egy egyedi nevet, az első pár napban amikor barátkoztok.
Esetleg valami tulajdonsága alapján.
Nem kell neki egyből nevet adni. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Előre is Boldog Születésnapot és még nagyon sokat :)
Szeretnék fel készült lenni minden téren :)
Nem az első kutyusom lesz van itthon két Amstaffom de olyan izgatott vagyok már alig várom :)
2013. júl. 16. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!