Csatlakozok az előttem szólóhoz.
Ha már eldöntötted, hogy akarsz kutyát. Az is stimmel, hogy milyen fajtát. Remélhetőleg van rá anyagi is... akkor ne b@ssza már meg, hogy idegenek válasszanak a TE kutyádnak nevet!
Nem tudom mennyi idős vagy, nem is nagyon érdekel. A leges-legelső kutyám keresztanyáméknál volt, nem is volt teljesen az enyém. Mégis tudtam neki nevet adni 4 évesen???
Természetesen igazatok van, előzők, a névválasztás teljes mértékben csak a gazdi dolga, de ötleteket azért adhatunk neki:o)
Hátha megtetszik neki mondjuk ezek közül egy: Boris, Boss, Ajax, Goofy, Alvin, Guido, Eddy, Axel, Félix, Teó, Castor, Bono
Vagy inkább valamilyen aranyos magyar nevet szeretnél, kérdező?
Taknyoska.
Jó?
Miért más adjon nevet a saját kutyádnak? Lapozd fel a naptárat, vagy adj neki nevet egy tulajdonsága alapján (pl: Bolháska, Taknyoska, Csipáska stb.)
hallod, azért adtak neked normális választ és tippeket is, nem kell mindent leoltani.
Egyébként én a Yoda vagy a Cetli mellett vagyok :D
Az én yorkimat Beninek hívják,de mindenkinek nagyon tetszett ez a név meg mindenki becézgeti állanódan :D Benitónak meg mindenfélének. Örülök,hogy ezt a nevet adtam neki,illik rá(:
Gondolkoztam még a : Mexi,Carlos,Cody,Zack,Brendon neveken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!