Ha 14. héten azt mondja a doktorno, hogy kisfiu lesz 60%-ban, mennyi az esélye hogy kislányom legyen?
Nekem 19 hetesen 95%-ra mondta a doki, hogy kisfiú. Aztán 31 hetesen kislány! Úgyhogy bármi lehet még nálad is! Én most már így kislányra készülök, de néha eszembe jut, vicces lenne, ha szülésnél derülne ki, hogy fiú... :)
Ez legyen a legnagyobb baj; semmit nem számít a neme, csak egészséges legyen! Ezt kívánom neked is!
35 hkm
ha profi ultrahangos mondta,szuper gépen nézve akkor kicsi az esély a tévedésre.
Ha kórházban,sztkban sima ultrahangon akkor nagyobb az esély.
nekem a 12.héten genetikus,profi gépen mondta h fiú és az is lett!
Az én dokim profinak számít UH-terén, mégis a 13. héten azt mondta (biztosra), hogy kisfiúnk lesz. Aztán a 18. héten kiderült, hogy kislány, és az is lett a végén :)
Szóval a fiúkból is lehetnek lányok, ilyenkor még egy profi számára is könnyen összekeverhető. (Állítólag a klitorisz dudorodik előre, és az tűnik úgy, hogy "van ott valami".)
Én is azt hallottam, hogy fiúnál ritkán tévednek.
Nekem már a 12. héten fiút mondtak, és azóta is az. Hát majd 2 hét múlva kiderül. :) De szerintem, ha nálad is fiút látott, akkor abból már nehezen lesz lány. Lányból könnyebben lenne fiú :)
38+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!