Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 14. héten azt mondja a...

Ha 14. héten azt mondja a doktorno, hogy kisfiu lesz 60%-ban, mennyi az esélye hogy kislányom legyen?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
40 % :)
2012. okt. 24. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
40%, én is épp ezt akartam írni :) :) Bár úgy tudom, fiúnak látszó manókból ritkábban lesznek később lányok, mint fordítva. :))) Ha már kinőtt... ugyebár... :))) Sok boldogságot a kicsihez!
2012. okt. 24. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem 19 hetesen 95%-ra mondta a doki, hogy kisfiú. Aztán 31 hetesen kislány! Úgyhogy bármi lehet még nálad is! Én most már így kislányra készülök, de néha eszembe jut, vicces lenne, ha szülésnél derülne ki, hogy fiú... :)

Ez legyen a legnagyobb baj; semmit nem számít a neme, csak egészséges legyen! Ezt kívánom neked is!

35 hkm

2012. okt. 24. 15:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nagyon "egyformák" a nemi szervek,szóval szerintem meg 50% az esélye hogy kislány legyen! :) 18h. után már sokkal biztosabb amit mond!
2012. okt. 24. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:

ha profi ultrahangos mondta,szuper gépen nézve akkor kicsi az esély a tévedésre.

Ha kórházban,sztkban sima ultrahangon akkor nagyobb az esély.

nekem a 12.héten genetikus,profi gépen mondta h fiú és az is lett!

2012. okt. 24. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Na igen de ha profi a gép,és profi a diagnoszta is,nem beszél 60%-ról,hiszen a belső nemi szervek viszont jól elkülöníthetőek!Nem "tippelget" hanem tényt mond.
2012. okt. 24. 15:41
 7/13 anonim ***** válasza:
40% Igaz :D:D
2012. okt. 24. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én dokim profinak számít UH-terén, mégis a 13. héten azt mondta (biztosra), hogy kisfiúnk lesz. Aztán a 18. héten kiderült, hogy kislány, és az is lett a végén :)

Szóval a fiúkból is lehetnek lányok, ilyenkor még egy profi számára is könnyen összekeverhető. (Állítólag a klitorisz dudorodik előre, és az tűnik úgy, hogy "van ott valami".)

2012. okt. 26. 09:44
 9/13 Mara Acoma ***** válasza:
Nekem végig kislányt mondtak és még is fiú lett:) Szerencsémre utálom a rózsaszínt és sok semleges színű holmit vásároltunk. De ez már 16 éve volt...
2012. okt. 26. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is azt hallottam, hogy fiúnál ritkán tévednek.

Nekem már a 12. héten fiút mondtak, és azóta is az. Hát majd 2 hét múlva kiderül. :) De szerintem, ha nálad is fiút látott, akkor abból már nehezen lesz lány. Lányból könnyebben lenne fiú :)

38+2 hkm

2012. okt. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!