Milyen árban van a német dog?
Minden vágyam egy hamuszűrke (nem tudom a hivatalos színmegnevezést, mert ahogy utána olvasgattam a szín jellemzőknél nem szürkeként szerepel) dog! Egyszerűen csodálom ezt a kutyafajtát! Sok kennelt megnéztem (neten) de árat sehol sem írnak.
Persze nem most szeretnék, hanem majd ha családi házba költöztem, egyenlőre csak érdeklődök, hogy mégis egy fajtiszta mennyiért van.
Köszi :)
Nekem német dogom van,"foltos".:)
Mi 1 tenyésztő barátunktól kaptuk ingyen,törzskönyvvel,de az ára törzskönyvesen szerintem 100.000 Ft-tól kezdődik.
Ha bármi kérdésed lenne a fajtával kapcsolatban,szívesen válaszolok.:)
A yorkikról annyit tudok,amilyen kicsi olyan harcias más ebekkel.:D
De hát amennyi kutya,annyi személyiség.:D
Amúgy a korától is függne,meg a nemétől,fokozatos összeszoktatás kérdése.:D
Hát az én yorkim is elég "nagy kutyának" hiszi magát, a valóban nagy kutyákkal szemben :D Persze csak messziről ;)
Ha összelennének szoktatva szerintem nem lenne gond, viszont mivel anyuékkal élek még, nem hiszem hogy Ők értékelnének egy dogocskát a lakásban :) Azért írtam, hogy még messze van, mire lesz vagy lehet nekem, jobbik esetben 3 év múlva, ha a párom is belemegy persze :)
Hát igen,dog a lakásban nekem sem igazán jött be,max. nagyon ritkán bejöhet a folyosóra.Amilyen nagy,annyira fél a vihartól,esőtől.:D
Amúgy sok sikert hozzá...;)
Nekem is nagy álmom egy dog.. Annyira szépek, odáig vagyok értük. :)
A neten már 30-50 ezer körül árulnak és persze csillagos ég a határ.. Viszont a tartása azaz igazán zsebbenyúlós.. Havonta kb. ugyanennyi és ez csak az etetése.. :s
De egyszer nekem is lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!