Milyen árban van a német dog?
Minden vágyam egy hamuszűrke (nem tudom a hivatalos színmegnevezést, mert ahogy utána olvasgattam a szín jellemzőknél nem szürkeként szerepel) dog! Egyszerűen csodálom ezt a kutyafajtát! Sok kennelt megnéztem (neten) de árat sehol sem írnak.
Persze nem most szeretnék, hanem majd ha családi házba költöztem, egyenlőre csak érdeklődök, hogy mégis egy fajtiszta mennyiért van.
Köszi :)
Egy rendes kennelből való, jó vérvonalú dog 100000-nél kezdődik.
Egy szaporítótól már 30-60 ezernél. (Ne hagyd magad becsapni, szaporítótól ne vegyél kutyát)
Légyszíves értelmezd már amiket írtam...
Ha szín alapján választanék, akkor nem a dog után érdeklődnék nem? Akkor mindegy lenne, hogy milyen fajta, csak szürke legyen...nem?! De nem ezt írtam.
Hanem azt, hogy ettől olyan különlegesnek találom a dogot, mert szerintem gyönyörű ebben a színben, de igazából mindegy lenne, hogy milyen!
Értelmezz...utána ugass le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!